Închide meniul

"Poate ajunge un jucător de top!" Dennis Man, ridicat în slavi după duelul cu echipa lui Ronaldo: "E jucătorul care a crescut cel mai mult!"

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2021, 5:19

Reclamă
"Poate ajunge un jucător de top!" Dennis Man, ridicat în slavi după duelul cu echipa lui Ronaldo: "E jucătorul care a crescut cel mai mult!"

Profimediaimages

Dennis Man, lăudat de antrenorul Parmei

Tehnicianul celor de la Parma este convins că Man va ajunge un jucător de top și a dezvăluit că în momentul în care a venit în Italia, Man nu prea făcea faza defensivă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Avem mai mulți jucători tineri interesanți, dar cel care a crescut cel mai mult este Dennis Man. Are un potențial enorm. Și când a venit aici era foarte bun cu mingea la picior, dar suferea pe faza defensivă. Are calități fizice, a fost dispus să învețe limba.

E jucător de echipă națională, a venit dintr-un campionat în care era lider, acum pentru a demonstra în Italia muncește pe ambele faze. Dennis Man poate ajunge un jucător de top", a declarat Roberto D'Aversa, la finalul meciului cu Juventus, conform Parmalive.

Dennis Man a fost titular cu Juventus

Dennis Man a jucat titular, iar Valentin Mihăilă a intrat în ultima jumătate de oră în Juventus-Parma 3-1. Echipa românilor a condus cu 1-0, dar campioana Italiei a întors scorul.

Ajuns la Parma la începutul acestui an, când a fost cumpărat de la FCSB, Man a reușit rapid să impresioneze. Internaționalul român a marcat două goluri și a dat o pasă de gol. 

Reclamă

Man are 22 de ani și este cotat de transfermarkt.com la 11 milioane de euro. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și