Închide meniul

"Poate ajunge un jucător de top!" Dennis Man, ridicat în slavi după duelul cu echipa lui Ronaldo: "E jucătorul care a crescut cel mai mult!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2021, 5:19

"Poate ajunge un jucător de top!" Dennis Man, ridicat în slavi după duelul cu echipa lui Ronaldo: "E jucătorul care a crescut cel mai mult!"

Profimediaimages

Dennis Man, lăudat de antrenorul Parmei

Tehnicianul celor de la Parma este convins că Man va ajunge un jucător de top și a dezvăluit că în momentul în care a venit în Italia, Man nu prea făcea faza defensivă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Avem mai mulți jucători tineri interesanți, dar cel care a crescut cel mai mult este Dennis Man. Are un potențial enorm. Și când a venit aici era foarte bun cu mingea la picior, dar suferea pe faza defensivă. Are calități fizice, a fost dispus să învețe limba.

E jucător de echipă națională, a venit dintr-un campionat în care era lider, acum pentru a demonstra în Italia muncește pe ambele faze. Dennis Man poate ajunge un jucător de top", a declarat Roberto D'Aversa, la finalul meciului cu Juventus, conform Parmalive.

Dennis Man a fost titular cu Juventus

Dennis Man a jucat titular, iar Valentin Mihăilă a intrat în ultima jumătate de oră în Juventus-Parma 3-1. Echipa românilor a condus cu 1-0, dar campioana Italiei a întors scorul.

Ajuns la Parma la începutul acestui an, când a fost cumpărat de la FCSB, Man a reușit rapid să impresioneze. Internaționalul român a marcat două goluri și a dat o pasă de gol. 

Reclamă

Man are 22 de ani și este cotat de transfermarkt.com la 11 milioane de euro. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și