Închide meniul

"Intră încălţată cu noroi, nu are grijă de casă!" Vedeta pusă la zid de soţul său s-a mutat. Unde locuieşte acum

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2021, 11:47

"Intră încălţată cu noroi, nu are grijă de casă!" Vedeta pusă la zid de soţul său s-a mutat. Unde locuieşte acum

Sânziana Buruiană, alături de Nicolae Zuluf

Facebook Nicolae Zuluf

Ca să îşi găsească marea dragoste, Zuluf a fost ajutat chiar de Nicolae Mitea şi de prietena celui care a jucat la Ajax şi Dinamo. Totuşi, nu s-a ferit să anunţe public ce motive de supărare are în timpul căsniciei. Este supărat că Sânziana nu este organizată, că îşi cheltuie banii cumpărându-şi haine şi chiar că intră încălţată în casă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Zuluf şi Sânziana Buruiană s-au mutat

Sânziana Buruiană a părut mai degrabă amuzată de declaraţiile oferit de soţul ei. Cei doi asigură că se bucură de viaţa în familie şi au luat decizia de a se muta într-o altă casă pentru a le face o bucurie celor două fetiţe, Izabela (5 ani) şi Antonia (6 luni). Stau acum în vila de la Snagov a părinţilor Sânzianei.

"Ne-am mutat pentru că a venit primăvara și fetițele au loc de joacă acolo. Am pus și o piscină pentru ele, mai ales că Izabelei îi place apa. Plus că avem filmările pentru noul show şi ne trebuie loc mai mult”, a declarat Sânziana pentru Click.

Acuzele pe care şi le-au adus Nicolae Zuluf şi Sânziana Buruiană

Fostul fotbalist s-a plâns, în direct la TV, de soţia sa. Zuluf i-a reproşat Sânzianei Buruiană că nu are grijă de casă.

"Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată", a spus Nicolae Zuluf la Antena Stars.

Reclamă

Şi Sânziana Buruiană îi reproşează soţului său că se enervează prea repede. "El se supără pe moment, dar eu sunt mai supărăcioasă și îmi trece mai greu. Nici nu spun, aștept ca celălalt să-și dea seama și să mă împace. În ultimul timp, certurile noastre sunt legate doar de organizarea în casă și de copii", a spus şi Sânziana Buruiană.

Nicolae Zuluf, celebru pentru "perlele" sale

În 2012, Nicolae Zuluf semna, alături de Ispir, cu Dinamo. La acel moment, în spaţiul public au apărut mai multe întâmplări memorabile. Una dintre ele ar fi aceea că fostul fotbalist ar fi înghiţit două supozitoare. "Am văzut că aţi scris c-am înghiţit două supozitoare. N-a fost aşa. Am luat doar unul, doar că îl tăiasem în două fiindcă nu-l puteam înghiţi!", a spus Zuluf, la acel moment, pentru gsp.ro.

Un alt episod memorabil a avut loc într-un cantonament din Turcia. Lui Zuluf i s-a stricat cartela magnetică de la cameră şi s-a dus la recepţie să o schimbe.

Reclamă 4 / 0/3

"Room number, please?", a întrebat aceasta, în engleză, care este numărul camerei. "Zuluf!", ar fi fost răspunsul uluitor al fotbalistului. Un coleg i-a atras atenţia că receptţionera l-a întrebat de numărul camerei. "Aaaa", a fost reacţia lui Zuluf.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și