Închide meniul

"Intră încălţată cu noroi, nu are grijă de casă!" Vedeta pusă la zid de soţul său s-a mutat. Unde locuieşte acum

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2021, 11:47

"Intră încălţată cu noroi, nu are grijă de casă!" Vedeta pusă la zid de soţul său s-a mutat. Unde locuieşte acum

Sânziana Buruiană, alături de Nicolae Zuluf

Facebook Nicolae Zuluf

    Ca să îşi găsească marea dragoste, Zuluf a fost ajutat chiar de Nicolae Mitea şi de prietena celui care a jucat la Ajax şi Dinamo. Totuşi, nu s-a ferit să anunţe public ce motive de supărare are în timpul căsniciei. Este supărat că Sânziana nu este organizată, că îşi cheltuie banii cumpărându-şi haine şi chiar că intră încălţată în casă.

    ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

    Nicolae Zuluf şi Sânziana Buruiană s-au mutat

    Sânziana Buruiană a părut mai degrabă amuzată de declaraţiile oferit de soţul ei. Cei doi asigură că se bucură de viaţa în familie şi au luat decizia de a se muta într-o altă casă pentru a le face o bucurie celor două fetiţe, Izabela (5 ani) şi Antonia (6 luni). Stau acum în vila de la Snagov a părinţilor Sânzianei.

    "Ne-am mutat pentru că a venit primăvara și fetițele au loc de joacă acolo. Am pus și o piscină pentru ele, mai ales că Izabelei îi place apa. Plus că avem filmările pentru noul show şi ne trebuie loc mai mult”, a declarat Sânziana pentru Click.

    Reclamă

    Acuzele pe care şi le-au adus Nicolae Zuluf şi Sânziana Buruiană

    Fostul fotbalist s-a plâns, în direct la TV, de soţia sa. Zuluf i-a reproşat Sânzianei Buruiană că nu are grijă de casă.

    "Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată", a spus Nicolae Zuluf la Antena Stars.

    Reclamă

    Şi Sânziana Buruiană îi reproşează soţului său că se enervează prea repede. "El se supără pe moment, dar eu sunt mai supărăcioasă și îmi trece mai greu. Nici nu spun, aștept ca celălalt să-și dea seama și să mă împace. În ultimul timp, certurile noastre sunt legate doar de organizarea în casă și de copii", a spus şi Sânziana Buruiană.

    Nicolae Zuluf, celebru pentru "perlele" sale

    În 2012, Nicolae Zuluf semna, alături de Ispir, cu Dinamo. La acel moment, în spaţiul public au apărut mai multe întâmplări memorabile. Una dintre ele ar fi aceea că fostul fotbalist ar fi înghiţit două supozitoare. "Am văzut că aţi scris c-am înghiţit două supozitoare. N-a fost aşa. Am luat doar unul, doar că îl tăiasem în două fiindcă nu-l puteam înghiţi!", a spus Zuluf, la acel moment, pentru gsp.ro.

    Un alt episod memorabil a avut loc într-un cantonament din Turcia. Lui Zuluf i s-a stricat cartela magnetică de la cameră şi s-a dus la recepţie să o schimbe.

    Reclamă 4 / 0/3

    "Room number, please?", a întrebat aceasta, în engleză, care este numărul camerei. "Zuluf!", ar fi fost răspunsul uluitor al fotbalistului. Un coleg i-a atras atenţia că receptţionera l-a întrebat de numărul camerei. "Aaaa", a fost reacţia lui Zuluf.

    Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

    Loading ... Loading ...
    Reclamă
    Ultimele știri
    15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
    Pe același subiect
    Vedeta din România acuzată de soț că intră cu noroi în casă, anunț ferm când a fost întrebată de divorț
    Diverse • 24 dec., 13:09
    FOTO
    Vedeta din România acuzată de soț că intră cu noroi în casă, anunț ferm când a fost întrebată de divorț
    Vedeta din România care încearcă să arate ca o păpușă Barbie
    Diverse • 9 aug., 17:41
    FOTO
    Vedeta din România care încearcă să arate ca o păpușă Barbie. Decizii radicale: „Vreau ca totul să fie roz!”
    Femeia celebră din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă, este în extaz
    Diverse • 29 iun., 15:56
    FOTO
    Femeia celebră din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă, este în extaz. Surpriza de care a avut parte
    Vedeta din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă vrea să facă bani dintr-o afacere fabuloasă
    Diverse • 1 iun., 15:32
    FOTO
    Vedeta din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă vrea să facă bani dintr-o afacere fabuloasă
    Vedeta din România acuzată de soț că intră cu noroi în casă, anunț ferm când a fost întrebată de divorț
    Diverse • 23 mai, 9:47
    FOTO
    Vedeta din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă, muncește o oră pe zi și face o avere