Închide meniul

FOTO | Erling Haaland, gest uimitor pentru asociaţia susţinută de Octavian Şovre. Cadoul trimis de starul lui Dortmund în România: "Cu multă dragoste!"

Antena Sport Publicat: 19 aprilie 2021, 11:18

Reclamă
FOTO | Erling Haaland, gest uimitor pentru asociaţia susţinută de Octavian Şovre. Cadoul trimis de starul lui Dortmund în România: "Cu multă dragoste!"

profimediaimages

Erling Haaland, cadou pentru Asociaţia susţinută de Octavian Şovre

"Un colet surpriză  a ajuns azi la sediul nostru! Coletul este din partea renumitului fotbalist al echipei Borussia Dortmund, Erling Haaland și conține tricoul personal al marelui fotbalist cu semnătura lui, poze cu autograful său și o scrisoare adresată președintei Simona Zlibuț. Cuvintele de mulțumire sunt modeste pentru recunoștința ce o avem față de gestul nobil al acestui sportiv. Vă mulțumim!", se arată în mesajul transmis pe pagina de Facebook a Asociaţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland: "Vă rog să vă bucuraţi de micul meu cadou pe care l-am ataşat"

Erling Haaland a transmis un mesaj special pentru cei care conduc Asociaţia din Bihor. "Dragă Simona, vă transmit cele mai bune urări pentru treaba minunată pe care o faceţi în România. Vă rog să vă bucuraţi de micul meu cadou pe care l-am ataşat. Cu multă dragoste", a transmis atacantul lui Dortmund.

Octavian Şovre a fost unul dintre arbitrii asistenţi care au condus meciul dintre Manchester City şi Borussia Dortmund din turul sferturilor Champions League, în urmă cu două săptămâni.

La final, el a fost surprins pe tunelul care duce la vestiare în timp ce îi cerea autograful lui Erling Haaland. Şovre a fost aspru criticat inclusiv de UEFA. Cartonaşele cu semnătura lui Haaland au fost donate către S.O.S Autism Bihor, o asociaţie pe care o sprijină de mai mult timp. Şovre a strâns autografe chiar şi de la Lionel Messi.

Reclamă

Reacţia lui Octavian Şovre despre autogtafele luate de la Messi, Neymar şi Ronaldo

"Vă spun sincer că solicitându-le câte un atograf, nu am întâmpinat nici un impediment din partea lor, chiar au fost deschiși", a dezvăluit Şovre în exclusivitate pentru AS.ro.

"De la Neymar am avut ocazia să iau la Jocurile Olimpice de la Rio. Cu Messi chiar am avut și o mică discuție pe tema asta, solicitându-i un autograf. Am avut "nesimțirea" să-i tot dau să semneze cartonașe pentru că sunt la îndemână.

La un moment dat, după 5-6 semnături, se uită așa la mine și i-am spus că am mulți copii. A continuat fără nicio problemă să-mi semneze vreo 9 cartonaşe. Au mai fostSuarez, Phillip Lahm, Ter Stegen, Halland. De la Ronaldo am avut pe un tricou pe care i l-am dat cuiva care m-a ajutat în cariera mea", a mai spus Şovre.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – FCU Craiova 1-0. Luckassen a dat lovitura! Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! Vezi toate știrile
Citește și