Închide meniul

FOTO | Erling Haaland, gest uimitor pentru asociaţia susţinută de Octavian Şovre. Cadoul trimis de starul lui Dortmund în România: "Cu multă dragoste!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 aprilie 2021, 11:18

FOTO | Erling Haaland, gest uimitor pentru asociaţia susţinută de Octavian Şovre. Cadoul trimis de starul lui Dortmund în România: "Cu multă dragoste!"

profimediaimages

Erling Haaland, cadou pentru Asociaţia susţinută de Octavian Şovre

"Un colet surpriză  a ajuns azi la sediul nostru! Coletul este din partea renumitului fotbalist al echipei Borussia Dortmund, Erling Haaland și conține tricoul personal al marelui fotbalist cu semnătura lui, poze cu autograful său și o scrisoare adresată președintei Simona Zlibuț. Cuvintele de mulțumire sunt modeste pentru recunoștința ce o avem față de gestul nobil al acestui sportiv. Vă mulțumim!", se arată în mesajul transmis pe pagina de Facebook a Asociaţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland: "Vă rog să vă bucuraţi de micul meu cadou pe care l-am ataşat"

Erling Haaland a transmis un mesaj special pentru cei care conduc Asociaţia din Bihor. "Dragă Simona, vă transmit cele mai bune urări pentru treaba minunată pe care o faceţi în România. Vă rog să vă bucuraţi de micul meu cadou pe care l-am ataşat. Cu multă dragoste", a transmis atacantul lui Dortmund.

Octavian Şovre a fost unul dintre arbitrii asistenţi care au condus meciul dintre Manchester City şi Borussia Dortmund din turul sferturilor Champions League, în urmă cu două săptămâni.

La final, el a fost surprins pe tunelul care duce la vestiare în timp ce îi cerea autograful lui Erling Haaland. Şovre a fost aspru criticat inclusiv de UEFA. Cartonaşele cu semnătura lui Haaland au fost donate către S.O.S Autism Bihor, o asociaţie pe care o sprijină de mai mult timp. Şovre a strâns autografe chiar şi de la Lionel Messi.

Reclamă

Reacţia lui Octavian Şovre despre autogtafele luate de la Messi, Neymar şi Ronaldo

"Vă spun sincer că solicitându-le câte un atograf, nu am întâmpinat nici un impediment din partea lor, chiar au fost deschiși", a dezvăluit Şovre în exclusivitate pentru AS.ro.

"De la Neymar am avut ocazia să iau la Jocurile Olimpice de la Rio. Cu Messi chiar am avut și o mică discuție pe tema asta, solicitându-i un autograf. Am avut "nesimțirea" să-i tot dau să semneze cartonașe pentru că sunt la îndemână.

La un moment dat, după 5-6 semnături, se uită așa la mine și i-am spus că am mulți copii. A continuat fără nicio problemă să-mi semneze vreo 9 cartonaşe. Au mai fostSuarez, Phillip Lahm, Ter Stegen, Halland. De la Ronaldo am avut pe un tricou pe care i l-am dat cuiva care m-a ajutat în cariera mea", a mai spus Şovre.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și