Închide meniul

Wanda Nara a încins din nou internetul. Soţia lui Mario Icardi se antrenează acasă şi şi-a încântat fanii! A adunat, instant, sute de mii de aprecieri

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 aprilie 2021, 7:55

Reclamă
Wanda Nara a încins din nou internetul. Soţia lui Mario Icardi se antrenează acasă şi şi-a încântat fanii! A adunat, instant, sute de mii de aprecieri

Profimediaimages

Wanda Nara are 7.6 milioane de fani pe Instagram

Modelul argentinian s-a întors la Milano, în penthouse-ul care a costat-o o avere, şi a postat o imagine care a devenit virală. "Dacă ai încredere în mine, te pot ajuta să uiţi ce s-a întâmplat în trecut", a transmis soţia argentinianului pe Instagram. A strâns imediat sute de mii de aprecieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Wanda are un corp de invidiat. Deseori şi-a făcut poze în timp ce se antrena acasă. Din cauza pandemiei, a evitat să se mai ducă în sala de forţă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Reclamă

MIȘCARE nu faci că trebuie.
MIȘCARE faci că așa vrei tu!
Unde vrei tu!
Când vrei tu!
Cum vrei tu!
Câștigă aici aparatul total de fitness pentru la tine acasă!

Wanda Nara şi Icardi deţin mai multe proprietăţi de lux

Celebrul cuplu a avut probleme după ce s-a mutat în Franţa. Vila aflată în apropierea Parisului, în Neuilly-sur-Seine, a fost jefuită în începutul acestui an. Vedetele au rămas fără bijuterii, ceasuri şi alte bunuri de lux. 

Din primele estimări, se pare că atacantul campioanei Franţei a rămas fără bunuri a căror valoare se ridică la 400.000 de euro!

Reclamă 4 / 0/3

În momentul în care Mario Icardi juca pentru Inter, Wanda îşi susţinea soţul din superba lor locuinţă din Milano. Cei doi şi-au cumpărat un penthouse cu piscină, care costă peste 2 milioane de euro şi are vedere la stadionul San Siro.

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Nu trebuie să mergi la sală ca să faci mișcare, nici măcar nu trebuie să ieși din casă! Fă mișcare la tine acasă! Intră în concurs și poți câștiga săptămânal un aparat de fitness de la AloShop.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 3-0. Oltenii lui Mititelu, umiliţi într-un meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan Vezi toate știrile
Citește și