Închide meniul

Wanda Nara a încins din nou internetul. Soţia lui Mario Icardi se antrenează acasă şi şi-a încântat fanii! A adunat, instant, sute de mii de aprecieri

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 aprilie 2021, 7:55

Wanda Nara a încins din nou internetul. Soţia lui Mario Icardi se antrenează acasă şi şi-a încântat fanii! A adunat, instant, sute de mii de aprecieri

Profimediaimages

Wanda Nara are 7.6 milioane de fani pe Instagram

Modelul argentinian s-a întors la Milano, în penthouse-ul care a costat-o o avere, şi a postat o imagine care a devenit virală. "Dacă ai încredere în mine, te pot ajuta să uiţi ce s-a întâmplat în trecut", a transmis soţia argentinianului pe Instagram. A strâns imediat sute de mii de aprecieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Wanda are un corp de invidiat. Deseori şi-a făcut poze în timp ce se antrena acasă. Din cauza pandemiei, a evitat să se mai ducă în sala de forţă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Reclamă

MIȘCARE nu faci că trebuie.
MIȘCARE faci că așa vrei tu!
Unde vrei tu!
Când vrei tu!
Cum vrei tu!
Câștigă aici aparatul total de fitness pentru la tine acasă!

Wanda Nara şi Icardi deţin mai multe proprietăţi de lux

Celebrul cuplu a avut probleme după ce s-a mutat în Franţa. Vila aflată în apropierea Parisului, în Neuilly-sur-Seine, a fost jefuită în începutul acestui an. Vedetele au rămas fără bijuterii, ceasuri şi alte bunuri de lux. 

Din primele estimări, se pare că atacantul campioanei Franţei a rămas fără bunuri a căror valoare se ridică la 400.000 de euro!

Reclamă 4 / 0/3

În momentul în care Mario Icardi juca pentru Inter, Wanda îşi susţinea soţul din superba lor locuinţă din Milano. Cei doi şi-au cumpărat un penthouse cu piscină, care costă peste 2 milioane de euro şi are vedere la stadionul San Siro.

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Nu trebuie să mergi la sală ca să faci mișcare, nici măcar nu trebuie să ieși din casă! Fă mișcare la tine acasă! Intră în concurs și poți câștiga săptămânal un aparat de fitness de la AloShop.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine.

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și