Închide meniul

Dusan Uhrin, aproape de a semna cu Dinamo după demisia lui Gigi Mulţescu. Cehul, aşteptat deja la antrenamente!

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 aprilie 2021, 18:46

Reclamă
Dusan Uhrin, aproape de a semna cu Dinamo după demisia lui Gigi Mulţescu. Cehul, aşteptat deja la antrenamente!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dusan Uhrin, favorit să o preia pe Dinamo

Dusan Uhrin este favorit să preia banca tehnică a echipei aflate pe locul 8 în play-out-ul Ligii 1. Antrenorul ceh ar putea reveni la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dusan Uhrin poate fi noul antrenor al lui Dinamo

"Demisia era doar o formalitate. Lumea din club discutase deja cu Uhrin. Cei din club vorbiseră şi cu Liviu Ciobotariu. Mâine dimineaţă va fi la antrenamente", a declarat jurnalistul Remus Răureanu la Digi Sport.

Uhrin a mai stat pe banca lui Dinamo în perioada august 2019 – martie 2020. Le-a luat faţa lui Florin Bratu şi Liviu Ciobotariu, tehnicienii care au mai fost contactaţi de fanii acţionari din DDB.

În precedentul mandat pe banca alb-roşiilor, Dusan Uhrin a înregistrat 12 victorii, 4 remize şi 10 înfrângeri.

Gigi Mulţescu şi-a dat demisia de la Dinamo

Gigi Mulţescu şi-a dat demisia, în direct, după eşecul cu Astra din Cupa României. "Câinii" au ajuns la cinci înfrângeri consecutive, în toate competiţiile, iar "SMURD"-ul a cedat!

Reclamă

"Eu o să îmi pun demisia pe cale amiabilă cu conducerea. Nu am anunţat jucătorii. Eu am vrut de meciul trecut, numai că venea meciul ăsta la câteva zile şi nu aveam dreptul să provoc valuri. Echipa avea nevoie de linişte şi mi-am retras demisia. Nu mai există cale să mă răzgândesc, acum nu. Este un cumul de factori. Mă opresc aici!", a anunţat Gigi Mulţescu, după eşecul cu Astra.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:27 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 0-0. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și