Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali, avertisment pentru Edi Iordănescu! "Să nu se mai laude. Dracii încurcă mintea arbitrilor!". Reacţie acidă a patronului de la FCSB!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 aprilie 2021, 14:37

EXCLUSIV | Gigi Becali, avertisment pentru Edi Iordănescu! "Să nu se mai laude. Dracii încurcă mintea arbitrilor!". Reacţie acidă a patronului de la FCSB!

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali, reacţie nervoasă la adresa lui Edi Iordănescu

Finanţatorul liderului nu a stat mult pe gânduri şi i-a transmis lui Edi Iordănescu că este exclus să facă un astfel de pact. Mai mult, a anunţat că tehnicianul campioanei nu are niciun merit pentru faptul că ardelenii sunt la un punct în spatele echipei lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Îi transmit lui Edi să nu se mai laude că a recuperat el, aveam șase puncte avans și acum mai avem unul în plus, plus încă 11 puncte pe care arbitrii i le-au dat lui. 

El trebuie să le propună antrenorilor lui, nu nouă, la patronii de club. El să propună la subalternii lor. Eu nu sunt de acord cu propunerea asta. Când dracii încurcă mintea arbitrilor… eu cum să zic, că le-a fost luminată", a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Becali a lansat acuzaţii grave la adresa arbitrajului din meciul tur al sezonului regulat, de la CFR Cluj – FCSB 2-0. Istvan Kovacs a fost atunci la centru.

Reclamă

Cu ce l-a enervat Edi Iordănescu pe Gigi Becali

Gigi Becali a reacţionat după declaraţiile lui Edi Iordănescu de la finalul derby-ului Universitatea Craiova – CFR Cluj, 0-0. Antrenorul oaspeţilor a acuzat anularea unui gol la Păun şi neacordarea unui penalty la Camora şi a susţinut că arbitrul Ovidiu Haţegan a fost intimidat de declaraţiile lui Gigi Becali.

"A început domnul Gigi Becali să ne arbitreze de la televizor! Ok, ştie partea tehnico-tactică, dar nu poate să stăpânească și arbitrajul. Nu există meci al CFR-ului pe care să nu-l comenteze. Noi suntem hoții cu buzunarele goale. Se crează o imagine falsă.

Propun ca din play-off să ne oprim toţi de la comentarea arbitrajelor. Putem să ne abţinem toate echipele din play-off, să nu mai punem presiune. Ţi-e teamă să dai (n.r. penalty) pentru că după aceea se strigă", a spus Edi Iordănescu.

Reclamă 4 / 0/3

Ca urmare a clasării de la finalul sezonului regulat, FCSB va juca pe terenul lui CFR Cluj în ultima etapă a play-off-ului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:29 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” Vezi toate știrile
Citește și