Închide meniul

Helena Christensen arată incredibil la 52 de ani. Sportul, un stil de viaţă pentru celebrul model! Imaginile cu care i-a cucerit pe fani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2021, 9:34

Helena Christensen arată incredibil la 52 de ani. Sportul, un stil de viaţă pentru celebrul model! Imaginile cu care i-a cucerit pe fani

Profimediaimages

Helen Christensen arată uluitor la 52 de ani

Daneza a făcut-o geloasă chiar şi pe Victoria Beckham, după ce s-a pozat alături de David Beckham la o petrecere în Miami. Au fost tensiuni în cel mai celebru cuplu din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Helena Christensen are un corp de invidiat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)

Christensen a dezvăluit cum reuşeşte să se menţină în cea mai bună formă. Modelul a ţinut să îi asigure pe fani că nu a urmat nicio dată vreo dietă şi că iubeşte "mâncarea bună". "Am un metabolism bun", a dezvăluit Helena.

Câştigătoare a Miss Universe Danemarca, în 1986, Helena Christensen are un copil din relaţia de cinci ani cu actorul Norman Reedus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)

Reclamă

"Am început să fac sport destul de tâziu, când aveam în jur de 30 de ani. Îmi doream să am corpul mai tonefiat. Urăsc sporturile de anduranţă, pentru mine ar fi imposibil să alerg un maraton. Îmi place boxul şi ador să fac sprinturi. 

Prefer să fac sprinturi şi nu să alerg pentru că asta îmi provoacă imediat metabolismul. Nu pot alerga 40 de minute în acelaşi ritm, ascultând muzică. Aş alerga 20 de minute, după care aş muri.

Secretul meu este boxul, îmi place să mă simt puternică. Ar pute părea un sport orientat spre bărbaţi, dar sunt la fel de multe femei care îl practică. Eu mă antrenez în New York, acolo unde o fac mulţi campioni.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, mi-au trebuit ani ca să mă apuc de yoga pentru că nu simţeam acest lucru spiritual. Într-un final, a descoperit acest loc de unde plec complet reenergizată", a dezvăluit Helena într-un interviu pentru Bazaar.

Exemplul frumoasei din Danemarca îl poţi urma şi tu. Şi fără să te mai deplasezi la sala de fitness. Poţi să ai sala ta de sport chiar la tine acasă cu ajutorul AloShop.

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Poţi avea sala ta de forţă chiar la tine acasă. În perioada 9 aprilie – 7 mai poţi câştiga 4 cadouri. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii la concursul WorkOUT from Home.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine. Noi te ajutăm să faci asta.

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și