Închide meniul

Helena Christensen arată incredibil la 52 de ani. Sportul, un stil de viaţă pentru celebrul model! Imaginile cu care i-a cucerit pe fani

Antena Sport Publicat: 11 aprilie 2021, 9:34

Helena Christensen arată incredibil la 52 de ani. Sportul, un stil de viaţă pentru celebrul model! Imaginile cu care i-a cucerit pe fani

Profimediaimages

Helen Christensen arată uluitor la 52 de ani

    Daneza a făcut-o geloasă chiar şi pe Victoria Beckham, după ce s-a pozat alături de David Beckham la o petrecere în Miami. Au fost tensiuni în cel mai celebru cuplu din lume.

    ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

    Helena Christensen are un corp de invidiat

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    A post shared by Helena (@helenachristensen)

    Christensen a dezvăluit cum reuşeşte să se menţină în cea mai bună formă. Modelul a ţinut să îi asigure pe fani că nu a urmat nicio dată vreo dietă şi că iubeşte "mâncarea bună". "Am un metabolism bun", a dezvăluit Helena.

    Reclamă

    Câştigătoare a Miss Universe Danemarca, în 1986, Helena Christensen are un copil din relaţia de cinci ani cu actorul Norman Reedus.

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    A post shared by Helena (@helenachristensen)

    Reclamă

    "Am început să fac sport destul de tâziu, când aveam în jur de 30 de ani. Îmi doream să am corpul mai tonefiat. Urăsc sporturile de anduranţă, pentru mine ar fi imposibil să alerg un maraton. Îmi place boxul şi ador să fac sprinturi. 

    Prefer să fac sprinturi şi nu să alerg pentru că asta îmi provoacă imediat metabolismul. Nu pot alerga 40 de minute în acelaşi ritm, ascultând muzică. Aş alerga 20 de minute, după care aş muri.

    Secretul meu este boxul, îmi place să mă simt puternică. Ar pute părea un sport orientat spre bărbaţi, dar sunt la fel de multe femei care îl practică. Eu mă antrenez în New York, acolo unde o fac mulţi campioni.

    Reclamă 4 / 0/3

    Totodată, mi-au trebuit ani ca să mă apuc de yoga pentru că nu simţeam acest lucru spiritual. Într-un final, a descoperit acest loc de unde plec complet reenergizată", a dezvăluit Helena într-un interviu pentru Bazaar.

    Exemplul frumoasei din Danemarca îl poţi urma şi tu. Şi fără să te mai deplasezi la sala de fitness. Poţi să ai sala ta de sport chiar la tine acasă cu ajutorul AloShop.

    WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

    Poţi avea sala ta de forţă chiar la tine acasă. În perioada 9 aprilie – 7 mai poţi câştiga 4 cadouri. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii la concursul WorkOUT from Home.

    Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine. Noi te ajutăm să faci asta.

    Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

    Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

    Loading ... Loading ...
    Reclamă
    Ultimele știri
    21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
    Pe același subiect
    Adrian Mutu, printre vedetele cu cele mai ciudate obiceiuri sexuale!
    Diverse • 16 mart., 14:11
    FOTO
    Adrian Mutu, printre vedetele cu cele mai ciudate obiceiuri sexuale! Starurile care apar alături de „Briliant” pe această listă
    Cel mai bine păzit secret al Victoriei Beckham
    Extra • 23 dec., 20:11
    FOTO
    Cel mai bine păzit secret al Victoriei Beckham! Ce i-a ascuns lui David Beckham timp de 26 de ani: „Ar divorţa dacă ar vedea”
    Dennis Politic impresiona în Anglia, până să se transfere la Dinamo
    Liga 1 • 19 dec., 17:59
    Dennis Politic impresiona în Anglia, până să se transfere la Dinamo: „Chiar şi David Beckham a aplaudat!”
    ”Un moment penibil!”. Ce s-a întâmplat imediat după ce Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur pentru a opta oară
    Fotbal • 31 oct., 9:25
    ”Un moment penibil!”. Ce s-a întâmplat imediat după ce Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur pentru a opta oară
    David Beckham, devastat de moartea lui Sir Bobby Charlton!
    Fotbal extern • 21 oct., 19:25
    FOTO
    David Beckham, devastat de moartea lui Sir Bobby Charlton! Reacţia emoţionantă pe care a avut-o şi poza istorică publicată