Închide meniul

Hulk a renunţat la salariul fabulos pe care îl avea în China. S-a întors în Brazilia după ce s-a cuplat cu nepoata fostei soţii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 aprilie 2021, 15:35

Hulk a renunţat la salariul fabulos pe care îl avea în China. S-a întors în Brazilia după ce s-a cuplat cu nepoata fostei soţii

Profimediaimages

Hulk a înscris în tricoul lui Atletico Mineiro

Hulk a avut un salariu uriaş în China. Sud-americanul încasa aproximativ 500.000 de euro pe săptămână. Anual, în conturile lui au ajuns în jur de 27 de milioane de euro. Aşa a ajuns la o avere uriaşă. Din informaţiile apărute în presă, se pare că Hulk a investit cel puţin 100 de milioane de euro în case şi maşini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hulk este într-o relaţie cu nepoata fostei soţii

Pe numele său real Givanildo Vieira de Sousa, Hulk a surprins pe toată lumea în momentul în care a anunţat că divorţează. Fotbalistul care a înscris 11 goluri la echipa naţională s-a despărţit de Iran Angelo de Souza. A luat decizia de a pune capăt căsniciei de 12 ani pentru a se cupla cu nepoata soţiei, Camila.

"Ascultă doar de cei care te iubesc. Nu îţi face griji despre ceea ce cred alţii despre tine. Te salvează nu ceea ce cred unii, ci ceea ce Dumnezeu ştie despre tine", a postat în această săptămână, pe contul său te Instagram, internaţionalul brazilian.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Givanildo V. De Sousa- Hulk (@hulkparaiba)

Hulk a recunoscut că a înşelat-o pe cea alături de care are trei copii. Totuşi, a ţinut să precizeze că nu a avut nicio relaţie cu Iran până nu a divorţat.

Reclamă

"Nu am avut nicio relaţie cu Camila în perioada în care eram căsătorit. Sunt un bărbat, nu eram fericit şi mi-am petrecut întreaga căsnicie înşelând-o pe Iran.

Camila a decis să vină în China. Eu nu consider că sunt urât, Camila este tânără şi extrem de frumoasă. Am ajuns astfel să fim împreună şi am dat vestea familiei. Sunt împăcat. Dacă veţi continua să mă consideraţi un monstru, este decizia voastră", a declarat Hulk pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia Vezi toate știrile
Citește și