Închide meniul

Hulk a renunţat la salariul fabulos pe care îl avea în China. S-a întors în Brazilia după ce s-a cuplat cu nepoata fostei soţii

Antena Sport Publicat: 10 aprilie 2021, 15:35

Hulk a renunţat la salariul fabulos pe care îl avea în China. S-a întors în Brazilia după ce s-a cuplat cu nepoata fostei soţii

Profimediaimages

Hulk a înscris în tricoul lui Atletico Mineiro

  • Hulk va împlini 35 de ani în luna iulie
  • Ce salariu avea fotbalistul în China

Hulk a avut un salariu uriaş în China. Sud-americanul încasa aproximativ 500.000 de euro pe săptămână. Anual, în conturile lui au ajuns în jur de 27 de milioane de euro. Aşa a ajuns la o avere uriaşă. Din informaţiile apărute în presă, se pare că Hulk a investit cel puţin 100 de milioane de euro în case şi maşini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hulk este într-o relaţie cu nepoata fostei soţii

Pe numele său real Givanildo Vieira de Sousa, Hulk a surprins pe toată lumea în momentul în care a anunţat că divorţează. Fotbalistul care a înscris 11 goluri la echipa naţională s-a despărţit de Iran Angelo de Souza. A luat decizia de a pune capăt căsniciei de 12 ani pentru a se cupla cu nepoata soţiei, Camila.

"Ascultă doar de cei care te iubesc. Nu îţi face griji despre ceea ce cred alţii despre tine. Te salvează nu ceea ce cred unii, ci ceea ce Dumnezeu ştie despre tine", a postat în această săptămână, pe contul său te Instagram, internaţionalul brazilian.

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Givanildo V. De Sousa- Hulk (@hulkparaiba)

Hulk a recunoscut că a înşelat-o pe cea alături de care are trei copii. Totuşi, a ţinut să precizeze că nu a avut nicio relaţie cu Iran până nu a divorţat.

Reclamă

"Nu am avut nicio relaţie cu Camila în perioada în care eram căsătorit. Sunt un bărbat, nu eram fericit şi mi-am petrecut întreaga căsnicie înşelând-o pe Iran.

Camila a decis să vină în China. Eu nu consider că sunt urât, Camila este tânără şi extrem de frumoasă. Am ajuns astfel să fim împreună şi am dat vestea familiei. Sunt împăcat. Dacă veţi continua să mă consideraţi un monstru, este decizia voastră", a declarat Hulk pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Faza anului vine din Brazilia!
Fotbal extern • 12 nov., 10:28
Faza anului vine din Brazilia! Portarul a lăsat intenţionat mingea în poartă şi l-a impresionat chiar şi pe arbitru
Extra • 15 dec., 17:44
FOTO
„Minciuna şi trădarea sunt ca nişte cuţite!” Fosta soţie a lui Hulk, atac dur după ce bărbatul a părăsit-o pentru nepoata sa: „I-am dat totul”
Hulk
Extra • 24 iul., 21:10
Hulk, cadoul ideal pentru copiii săi! Mesaj de „La mulţi ani” de la Lionel Messi, Neymar şi Cristiano Ronaldo
Hulk, în timpul unui meci disputat de Atletico Mineiro
Fotbal extern • 15 iul., 23:16
Hulk, situație halucinantă la controlul anti-doping: „Am băut 30 de litri de apă!”. Starul brazilian a ratat avionul: „Am slăbit 6 kilograme!”
Hulk și Camila Angelo, nepoata fostei sale soții, au devenit părinți
Extra • 19 apr., 14:41
FOTO
Hulk și nepoata fostei sale soții au devenit părinți: „Bine ai venit, prințesa mea!”. Reacția atacantului brazilian