Închide meniul

Georgina Rodriguez a încins din nou internetul. Iubita lui Cristiano Ronaldo, imagine virală în costum de baie!

Antena Sport Publicat: 10 aprilie 2021, 14:55 / Actualizat: 7 iulie 2022, 12:14

Reclamă
Georgina Rodriguez a încins din nou internetul. Iubita lui Cristiano Ronaldo, imagine virală în costum de baie!

profimediaimages.ro

Georgina Rodriguez a încins internetul

Georgina Rodriguez, imagine virală în costum de baie. Modelul argentinian nu mai are inhibiţii şi a avut o apariţie remarcată. Aceasta se antrenează în cele mai bune condiţii, iar rezultatul orelor petrecute în sala de forţă sunt pe măsură. În ultima postare de pe Instagram, o poză a Georginei a strâns aproape 2 milioane de aprecieri în 24 de ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 

Georgina Rodriguez, imagine virală în costum de baie

Chiar dacă partenera lui Cristiano Ronaldo trage din greu la sală, situaţia nu a fost dintotdeauna aşa. În vârstă de 27 de ani, Georgina a recunoscut că, la începutul relaţiei, antrenamentele cu vedeta lui Juventus erau dificile din cauza faptului că era ruşinată.

 

Reclamă
A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

„La început mi-a fost rușine să mă antrenez cu Cristiano. Imaginați-vă că trebuia să mă pregătesc în același spațiu cu el. Apoi acel sentiment a dispărut și îmi place să mă antrenez cu el. M-am obișnuit cu exercițiile acasă când el a început să se antreneze cu clubul, așa că am putut să petrecem mai mult timp împreună după ce se întorcea”, spunea Georgina Rodriguez pentru Women’s Health magazine.

 

Reclamă 4 / 0/3

Exemplul Georginei Rodriguez, care a ajuns să aibă un corp perfect, îl poţi urma şi tu. Şi fără să te mai deplasezi la sala de fitness. Poţi să ai sala ta de sport chiar la tine acasă cu ajutorul AloShop.

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Poţi avea sala ta de forţă chiar la tine acasă. În perioada 9 aprilie – 7 mai poţi câştiga 4 cadouri. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii la concursul WorkOUT from Home.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine. Noi te ajutăm să faci asta.

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și