Închide meniul

Georgina Rodriguez a încins din nou internetul. Iubita lui Cristiano Ronaldo, imagine virală în costum de baie!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 aprilie 2021, 14:55 / Actualizat: 7 iulie 2022, 12:14

Georgina Rodriguez a încins din nou internetul. Iubita lui Cristiano Ronaldo, imagine virală în costum de baie!

profimediaimages.ro

Georgina Rodriguez a încins internetul

Georgina Rodriguez, imagine virală în costum de baie. Modelul argentinian nu mai are inhibiţii şi a avut o apariţie remarcată. Aceasta se antrenează în cele mai bune condiţii, iar rezultatul orelor petrecute în sala de forţă sunt pe măsură. În ultima postare de pe Instagram, o poză a Georginei a strâns aproape 2 milioane de aprecieri în 24 de ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 

Georgina Rodriguez, imagine virală în costum de baie

Chiar dacă partenera lui Cristiano Ronaldo trage din greu la sală, situaţia nu a fost dintotdeauna aşa. În vârstă de 27 de ani, Georgina a recunoscut că, la începutul relaţiei, antrenamentele cu vedeta lui Juventus erau dificile din cauza faptului că era ruşinată.

 

Reclamă
A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

„La început mi-a fost rușine să mă antrenez cu Cristiano. Imaginați-vă că trebuia să mă pregătesc în același spațiu cu el. Apoi acel sentiment a dispărut și îmi place să mă antrenez cu el. M-am obișnuit cu exercițiile acasă când el a început să se antreneze cu clubul, așa că am putut să petrecem mai mult timp împreună după ce se întorcea”, spunea Georgina Rodriguez pentru Women’s Health magazine.

 

Reclamă 4 / 0/3

Exemplul Georginei Rodriguez, care a ajuns să aibă un corp perfect, îl poţi urma şi tu. Şi fără să te mai deplasezi la sala de fitness. Poţi să ai sala ta de sport chiar la tine acasă cu ajutorul AloShop.

WorkOut from Home | Pentru cei care stau acasă, dar nu stau acasă

Poţi avea sala ta de forţă chiar la tine acasă. În perioada 9 aprilie – 7 mai poţi câştiga 4 cadouri. Tot ce trebuie să faci e să te înscrii la concursul WorkOUT from Home.

Îţi aducem acasă o veritabilă sală de forţă. Poţi câştiga în următoarea lună două aparate Total Crunch, unul Wayflex Corawave şi un Inshape. Totul pentru ca perioada de pandemie să treacă mai uşor pentru tine. Noi te ajutăm să faci asta.

Urmăreşte de luni până vineri emisiunea AS.ro LIVE, moderată de Cătălin Oprişan, şi vei afla dacă ai dat lovitura în plină pandemie cu aparatul care te face să uiţi de monotonie!

Recomandări
  • Georgina Rodriguez a încins internetul
  • Imaginea virală postată de partenera superstarului portughez

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și