Închide meniul

EXCLUSIV | Octavian Şovre, criticat de Adrian Porumboiu pentru autograful luat de la Haaland. "Reprezinţi România! Astfel de lucruri sunt jignitoare"

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2021, 11:15

Reclamă
EXCLUSIV | Octavian Şovre, criticat de Adrian Porumboiu pentru autograful luat de la Haaland. "Reprezinţi România! Astfel de lucruri sunt jignitoare"

captură BT Sport

Octavian Şovre i-a cerut autograf lui Erling Haaland după Manchester City - Borussia Dortmund 2-1

Adrian Porumboiu spune că gestul lui Octavian Şovre ar fi fost o umilinţă publică dacă ar fi avut loc pe teren. Asistenul român a fost filmat pe tunelul care duce la vestiare în timp ce Erling Haaland îi dă autograf pe un cartonaş galben.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Porumboiu, despre Octavian Şovre: "Asta este valoarea lui"

"Era dincolo de orice fel de comentariu să iei autograf ca arbitru pe teren. Faptul că a făcut-o pe tunel… şi acolo e discutabil. Atât a vrut să fie el de mândru, cu ghilimelele de rigoare, atât a fost.

Nu văd nicun sens pentru care să-i dea autograf, indiferent pentru cine era. Asta este valoarea lui. Mărimea, micimea unui om sunt determinate şi de comportamentul pe care îl are. 

S-a transformat şi în fibra noastră naţională, când îi vedem şi pe alţi demnitare, politicieni cât de mult se ploconesc şi cât de mult se înconvoaie în faţa unor personalităţi străine, nu este scoasă din context atitudinea lui Şovre", a spus Porumboiu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Adrian Porumboiu, despre Octavian Şovre: "Reprezinţi România! Du-te, mă, demn!"

Porumboiu crede că Şovre nu riscă nicio sancţiune pentru gestul său şi spune că el nu ar fi făcut niciodată aşa ceva. 

Reclamă

"Ce măsuri să iei?! Doar măsură la bască, să şi-o pună pe cap. Eu nu aş fi făcut treaba asta, sub nicio formă. Am arbitrat jucători de jucători, dar nu. Cum să se te duci, să … ! Şi cu fanioul sub braţ, îi mai trebuia o paporniţă. 

Astfel de lucruri sunt jignitoare. Domne', reprezinţi România, eşti arbitru, du-te, mă, demn! Comportă-te ca atare. Dacă ai posibilitatea, îi spui prin cineva delegatului echipei: 'Am un nepot, un copil…'. Şi te duci la ăla, soliciţi treaba asta şi gata", a mai spus Adrian Porumboiu.

Octavian Şovre, apărat de Pep Guardiola

Octavian Şovre a fost susţinut însă de antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola. "Nu văd care e problema. Dacă e fan şi era acolo? Poate a fost pentru fiica lui. Nu am mai văzut aşa ceva, dar arbitrii au fost foarte buni"a spus Pep Guardiola, după ce liderul din Premier League s-a impus abia în prelungirile meciului în faţa echipei norvegianului.

Reclamă 4 / 0/3

Şi cunoscutul jurnalist italian, Tancredi Palmeri, a fost de partea lui Şovre

"Am văzut etapă de etapă arbitri în zona mixtă a meciurilor din Serie A plecând cu tricouri primite cadou de la jucători. Nu-mi plac aceste lucruri, dar pot spune că acest obicei al arbitrilor este mult mai obişnuit decât ne-am gândi noi", a scris Palmeri.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și