Închide meniul

EXCLUSIV | Octavian Şovre, criticat de Adrian Porumboiu pentru autograful luat de la Haaland. "Reprezinţi România! Astfel de lucruri sunt jignitoare"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2021, 11:15

EXCLUSIV | Octavian Şovre, criticat de Adrian Porumboiu pentru autograful luat de la Haaland. "Reprezinţi România! Astfel de lucruri sunt jignitoare"

captură BT Sport

Octavian Şovre i-a cerut autograf lui Erling Haaland după Manchester City - Borussia Dortmund 2-1

Adrian Porumboiu spune că gestul lui Octavian Şovre ar fi fost o umilinţă publică dacă ar fi avut loc pe teren. Asistenul român a fost filmat pe tunelul care duce la vestiare în timp ce Erling Haaland îi dă autograf pe un cartonaş galben.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Porumboiu, despre Octavian Şovre: "Asta este valoarea lui"

"Era dincolo de orice fel de comentariu să iei autograf ca arbitru pe teren. Faptul că a făcut-o pe tunel… şi acolo e discutabil. Atât a vrut să fie el de mândru, cu ghilimelele de rigoare, atât a fost.

Nu văd nicun sens pentru care să-i dea autograf, indiferent pentru cine era. Asta este valoarea lui. Mărimea, micimea unui om sunt determinate şi de comportamentul pe care îl are. 

S-a transformat şi în fibra noastră naţională, când îi vedem şi pe alţi demnitare, politicieni cât de mult se ploconesc şi cât de mult se înconvoaie în faţa unor personalităţi străine, nu este scoasă din context atitudinea lui Şovre", a spus Porumboiu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Adrian Porumboiu, despre Octavian Şovre: "Reprezinţi România! Du-te, mă, demn!"

Porumboiu crede că Şovre nu riscă nicio sancţiune pentru gestul său şi spune că el nu ar fi făcut niciodată aşa ceva. 

Reclamă

"Ce măsuri să iei?! Doar măsură la bască, să şi-o pună pe cap. Eu nu aş fi făcut treaba asta, sub nicio formă. Am arbitrat jucători de jucători, dar nu. Cum să se te duci, să … ! Şi cu fanioul sub braţ, îi mai trebuia o paporniţă. 

Astfel de lucruri sunt jignitoare. Domne', reprezinţi România, eşti arbitru, du-te, mă, demn! Comportă-te ca atare. Dacă ai posibilitatea, îi spui prin cineva delegatului echipei: 'Am un nepot, un copil…'. Şi te duci la ăla, soliciţi treaba asta şi gata", a mai spus Adrian Porumboiu.

Octavian Şovre, apărat de Pep Guardiola

Octavian Şovre a fost susţinut însă de antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola. "Nu văd care e problema. Dacă e fan şi era acolo? Poate a fost pentru fiica lui. Nu am mai văzut aşa ceva, dar arbitrii au fost foarte buni"a spus Pep Guardiola, după ce liderul din Premier League s-a impus abia în prelungirile meciului în faţa echipei norvegianului.

Reclamă 4 / 0/3

Şi cunoscutul jurnalist italian, Tancredi Palmeri, a fost de partea lui Şovre

"Am văzut etapă de etapă arbitri în zona mixtă a meciurilor din Serie A plecând cu tricouri primite cadou de la jucători. Nu-mi plac aceste lucruri, dar pot spune că acest obicei al arbitrilor este mult mai obişnuit decât ne-am gândi noi", a scris Palmeri.

Recomandări
  • Octavian Şovre i-a cerut un autograf lui Haaland
  • Gestul a avut loc după Manchester City-Dortmund 2-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și