Închide meniul

Campioana, desființată după chinul cu Dinamo! Cornel Dinu, savuros! "Mister" l-a făcut praf pe Omrani

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2021, 5:32

Reclamă
Campioana, desființată după chinul cu Dinamo! Cornel Dinu, savuros! "Mister" l-a făcut praf pe Omrani

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Billel Omrani, atacat de Cornel Dinu

Dinu nu a remarcat nimic în jocul celor de la CFR și susține că aceștia nu au habar să atace. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"CFR-ul a fost ceva înfiorător. Continuă nepriceprea totală în faza de atac. Au reuşit, cu şansă, să marcheze, pentru că Alexandru Păun a reuşit să pătrundă. A fost singura pătrundere pe care a reuşit să o facă. 

Situaţii neconstruite pentru CFR, întâmplătoare. Cu excepţia golului nu au pătruns pe partea centrală deloc. Aşa joacă ei de mult, nu e nimic nou. Dau goluri, nu ştiu câte, dar mai multe doar din faze fixe", a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Billel Omrani, făcut praf de Cornel Dinu

Ardelenii au fost salvați de golul lui Omrani, venit după o fază frumoasă a lui Păun. Dinu nu a fost însă impresionat de atacantul celor de la CFR și l-a trimis pe acesta la Carnavalul de la Rio, făcând referire la faptul că este vopsit în cap. 

"Omrani zici că este uitat de la Carnavalul de la Marseille. Cu vopseaua asta din cap nu ştiu unde merge, dacă îi dau ăştia voie la Carnavalul de la Rio, poate acolo", a mai spus Cornel Dinu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 Vezi toate știrile
Citește și