Închide meniul

Campioana, desființată după chinul cu Dinamo! Cornel Dinu, savuros! "Mister" l-a făcut praf pe Omrani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2021, 5:32

Campioana, desființată după chinul cu Dinamo! Cornel Dinu, savuros! "Mister" l-a făcut praf pe Omrani

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Billel Omrani, atacat de Cornel Dinu

Dinu nu a remarcat nimic în jocul celor de la CFR și susține că aceștia nu au habar să atace. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"CFR-ul a fost ceva înfiorător. Continuă nepriceprea totală în faza de atac. Au reuşit, cu şansă, să marcheze, pentru că Alexandru Păun a reuşit să pătrundă. A fost singura pătrundere pe care a reuşit să o facă. 

Situaţii neconstruite pentru CFR, întâmplătoare. Cu excepţia golului nu au pătruns pe partea centrală deloc. Aşa joacă ei de mult, nu e nimic nou. Dau goluri, nu ştiu câte, dar mai multe doar din faze fixe", a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Billel Omrani, făcut praf de Cornel Dinu

Ardelenii au fost salvați de golul lui Omrani, venit după o fază frumoasă a lui Păun. Dinu nu a fost însă impresionat de atacantul celor de la CFR și l-a trimis pe acesta la Carnavalul de la Rio, făcând referire la faptul că este vopsit în cap. 

"Omrani zici că este uitat de la Carnavalul de la Marseille. Cu vopseaua asta din cap nu ştiu unde merge, dacă îi dau ăştia voie la Carnavalul de la Rio, poate acolo", a mai spus Cornel Dinu.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Au marcat doi jucători intraţi la pauză 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și