Închide meniul

CFR Cluj – Dinamo 1-0. Campioana o avertizează pe FCSB: "Titlul se joacă până la final!". Mesaj războinic pentru olteni

Dragoș Vasile Publicat: 5 aprilie 2021, 20:44

Reclamă
CFR Cluj – Dinamo 1-0. Campioana o avertizează pe FCSB: "Titlul se joacă până la final!". Mesaj războinic pentru olteni

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

CFR Cluj, avertisment pentru FCSB

Mario Camora este încântat pentru succesul echipei sale şi speră ca CFR Cluj să câştige şi în următoarea etapă, cu Universitatea Craiova. De asemenea, căpitanul ardelenilor i-a transmis şi un mesaj rivalei FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Echipa a intrat bine pe teren, dar ne-a lipsit faptul că mingea n-a intrat în poartă. Importante sunt cele 3 puncte și victoria care ne dă moral pentru mai încolo. Am meritat victoria, Dinamo a jucat compact, bine pentru o echipa în 9 oameni.

Suntem mai aproape de FCSB, se joacă titlul până la final și mergem să câștigăm la Craiova pentru că degeaba am câștigat astăzi dacă nu obținem victoria la Craiova!", a declarat Camora la finaulul meciului.

Alexandru Păun, cu gândul la victorie în faţa Craiovei: "Mergem să luăm cele 3 puncte"

CFR Cluj speră să termine pe primul loc sezonul regulat. Ardelenii așteaptă un pas greșit de la FCSB în ultima etapă, împotriva lui Sepsi. Echipa lui Iordănescu are deplasare grea, pe terenul Universității Craiova.

"Ne-am apropiat de FCSB. Avem un moral bun pentru meciul cu Craiova. Această regulă cu înjumătățirea punctelor mereu ne-a dezavantajat. La fel va fi și acum. Mergem la Craiova sa luăm cele trei puncte. FCSB are un meci greu la Sf. Gheorghe", a spus Alexandru Păun.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos 12:05 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:51 Aris – PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, live în AntenaPLAY 11:45 VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:44 VideoEnergia unei performanţe uriaşe! Filmul calificării României la EURO 2024 a stârnit emoţii: „Va inspira mulţi oameni” 11:34 Southampton – West Brom LIVE VIDEO (22:00). Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 11:19 FCSB cere să joace în Ghencea, dar CSA Steaua nu îi poate răspunde! Motivul incredibil care dă peste cap planurile lui Becali Vezi toate știrile
Citește și