Închide meniul

Valentin Mihăilă s-a accidentat! Probleme la ultimul antrenament de la Parma. Ce se întâmplă cu atacantul român

Alexandru Ivan Publicat: 5 aprilie 2021, 19:10

Reclamă
Valentin Mihăilă s-a accidentat! Probleme la ultimul antrenament de la Parma. Ce se întâmplă cu atacantul român

profimedia

Probleme pentru Valentin Mihăilă

Mihăila n-a încheiat antrenamentul pe teren. Fotbalistul care i-a adus Craiovei 8,5 milioane de euro a acuzat probleme la mușchii aductori, scrie Parma Live. Românul va fi suspus mai multor controale medicale pentru a se stabili dacă poate juca în următorul meci de Serie A, programat sâmbătă împotriva lui AC Milan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă s-a accidentat la ultimul antrenament de la Parma

În aceeași situație cu Valentin Mihăilă se află și francezul Wylan Cyprien. Mijlocașul de 26 ani nu prinde des echipa lui Roberto D'Aversa. 

Nu este prima accidentare pentru Valentin Mihăilă la Parma. Deși italienii l-au transferat de la Craiova în octombrie, el nu și-a făcut debutul decât în ianuarie 2021. S-a luptat cu probleme musculare în prima parte a sezonului. 

Accidentarea lui Mihăila vine într-un moment excelent al carierei sale. Fotbalistul de numai 21 de ani a înscris în victoria nationalei impotriva Macedoniei de Nord, scor 3-2, și a făcut un joc bun chiar cu vedetele Germaniei, scor 0-1.

De asemenea, românul este printre cei mai buni oameni de atac de la Parma. În 13 meciuri de Serie A, acesta a înscris 2 goluri și a oferit 2 assist-uri. Mihăilă a marcat și împotriva lui Lazio în Cupa Italiei.

Reclamă

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, "rezerve de aur" pentru Parma

Dennis Man (22 ani) şi Valentin Mihăilă (21 ani) sunt pe listele mai multor cluburi uriaşe din Serie A. Parma este conştientă că poate obţine milioane de euro în schimbul celor doi, motiv pentru care italienii au analizat situaţia tinerilor jucători români.

ParmaLive notează că transferurile au fost gestionate ca la carte de Kyle Krause, care a investit în jucători tineri, care pot valora mult mai mult în următorii ani. Exemplele italienilor sunt Dennis Man şi Valentin Mihăilă, care sunt văzuţi drept adevărate "rezerve de aur".

Parma vrea să profite de forma excelentă a celor doi, iar dacă va fi nevoită să vândă în următoarea perioadă de mercato, internaţionalii români le pot aduce "cruciaţilor" zeci de milioane de euro, mai scrie sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și