Închide meniul

Valentin Mihăilă s-a accidentat! Probleme la ultimul antrenament de la Parma. Ce se întâmplă cu atacantul român

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 aprilie 2021, 19:10

Valentin Mihăilă s-a accidentat! Probleme la ultimul antrenament de la Parma. Ce se întâmplă cu atacantul român

profimedia

Probleme pentru Valentin Mihăilă

Mihăila n-a încheiat antrenamentul pe teren. Fotbalistul care i-a adus Craiovei 8,5 milioane de euro a acuzat probleme la mușchii aductori, scrie Parma Live. Românul va fi suspus mai multor controale medicale pentru a se stabili dacă poate juca în următorul meci de Serie A, programat sâmbătă împotriva lui AC Milan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă s-a accidentat la ultimul antrenament de la Parma

În aceeași situație cu Valentin Mihăilă se află și francezul Wylan Cyprien. Mijlocașul de 26 ani nu prinde des echipa lui Roberto D'Aversa. 

Nu este prima accidentare pentru Valentin Mihăilă la Parma. Deși italienii l-au transferat de la Craiova în octombrie, el nu și-a făcut debutul decât în ianuarie 2021. S-a luptat cu probleme musculare în prima parte a sezonului. 

Accidentarea lui Mihăila vine într-un moment excelent al carierei sale. Fotbalistul de numai 21 de ani a înscris în victoria nationalei impotriva Macedoniei de Nord, scor 3-2, și a făcut un joc bun chiar cu vedetele Germaniei, scor 0-1.

De asemenea, românul este printre cei mai buni oameni de atac de la Parma. În 13 meciuri de Serie A, acesta a înscris 2 goluri și a oferit 2 assist-uri. Mihăilă a marcat și împotriva lui Lazio în Cupa Italiei.

Reclamă

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, "rezerve de aur" pentru Parma

Dennis Man (22 ani) şi Valentin Mihăilă (21 ani) sunt pe listele mai multor cluburi uriaşe din Serie A. Parma este conştientă că poate obţine milioane de euro în schimbul celor doi, motiv pentru care italienii au analizat situaţia tinerilor jucători români.

ParmaLive notează că transferurile au fost gestionate ca la carte de Kyle Krause, care a investit în jucători tineri, care pot valora mult mai mult în următorii ani. Exemplele italienilor sunt Dennis Man şi Valentin Mihăilă, care sunt văzuţi drept adevărate "rezerve de aur".

Parma vrea să profite de forma excelentă a celor doi, iar dacă va fi nevoită să vândă în următoarea perioadă de mercato, internaţionalii români le pot aduce "cruciaţilor" zeci de milioane de euro, mai scrie sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și