Închide meniul

Cristiano Ronaldo, acuzat că şi-a sfidat un adversar. "Nici măcar nu m-a privit. Eram complet ruşinat"

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2021, 11:15

Reclamă
Cristiano Ronaldo, acuzat că şi-a sfidat un adversar. "Nici măcar nu m-a privit. Eram complet ruşinat"

profimediaimages

Cristiano Ronaldo, acuzat de fotbalistul Atalantei, Robin Gosens

Cristiano Ronaldo este eroul unei întâmplări povestite de Robin Gosens în autobiografia sa. Fotbalistul german al Atalantei susţine că i-a cerut tricoul lui Ronaldo după un meci jucat între Atalanta şi Juventus, dar a fost uimit de aroganţa portughezului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, acuzat de Robin Gosens: "Nici măcar nu m-a privit"

"După fluierul final, am mers la el şi nici măcar nu m-am bucurat de victorie, dar Ronaldo nu a acceptat. 

L-am întrebat: 'Cristiano, pot să primesc tricoul tău?'. Nici măcar nu m-a privit. A zis doar: 'Nu!'. Mă înroşisem, eram complet ruşinat. Am plecat, mă simţeam mic. 

Cunoaşteţi acel sentiment când faci ceva ruşinos şi te uiţi în jurul tău să vezi dacă a mai observat cineva? Aşa m-am simţit eu atunci şi am încercat să ascund", a dezvăluit Gosens, citat de goal.com.

Robin Gosens are 26 de ani şi joacă la Atalanta din 2017. El are cinci selecţii la echipa naţională a Germaniei.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, aproape să rateze titlul în Serie A

Ronaldo a fost supărat şi după derby-ul dintre Juventus şi Torino. Portughezul a marcat pentru 2-2, în derby-ul dintre Torino şi Juventus. Acesta a fost însă rezultatul final, iar Juve are şanse mici de mai câştiga titlul. Liderul Inter are un avans de 13 puncte, cu 10 etape rămase de jucat.

Ronaldo are însă un nou sezon de excepţie. El şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul golghterilor din Serie A. Portughezul are 24 de goluri în 25 de meciuri. În toate competiţiile din actualul sezon, a adunat 31 de reuşite în 33 de meciuri!

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 12:20 LIVE VIDEOCalificările la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet Vezi toate știrile
Citește și