Închide meniul

Cristiano Ronaldo, acuzat că şi-a sfidat un adversar. "Nici măcar nu m-a privit. Eram complet ruşinat"

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2021, 11:15

Reclamă
Cristiano Ronaldo, acuzat că şi-a sfidat un adversar. "Nici măcar nu m-a privit. Eram complet ruşinat"

profimediaimages

Cristiano Ronaldo, acuzat de fotbalistul Atalantei, Robin Gosens

Cristiano Ronaldo este eroul unei întâmplări povestite de Robin Gosens în autobiografia sa. Fotbalistul german al Atalantei susţine că i-a cerut tricoul lui Ronaldo după un meci jucat între Atalanta şi Juventus, dar a fost uimit de aroganţa portughezului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, acuzat de Robin Gosens: "Nici măcar nu m-a privit"

"După fluierul final, am mers la el şi nici măcar nu m-am bucurat de victorie, dar Ronaldo nu a acceptat. 

L-am întrebat: 'Cristiano, pot să primesc tricoul tău?'. Nici măcar nu m-a privit. A zis doar: 'Nu!'. Mă înroşisem, eram complet ruşinat. Am plecat, mă simţeam mic. 

Cunoaşteţi acel sentiment când faci ceva ruşinos şi te uiţi în jurul tău să vezi dacă a mai observat cineva? Aşa m-am simţit eu atunci şi am încercat să ascund", a dezvăluit Gosens, citat de goal.com.

Robin Gosens are 26 de ani şi joacă la Atalanta din 2017. El are cinci selecţii la echipa naţională a Germaniei.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, aproape să rateze titlul în Serie A

Ronaldo a fost supărat şi după derby-ul dintre Juventus şi Torino. Portughezul a marcat pentru 2-2, în derby-ul dintre Torino şi Juventus. Acesta a fost însă rezultatul final, iar Juve are şanse mici de mai câştiga titlul. Liderul Inter are un avans de 13 puncte, cu 10 etape rămase de jucat.

Ronaldo are însă un nou sezon de excepţie. El şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul golghterilor din Serie A. Portughezul are 24 de goluri în 25 de meciuri. În toate competiţiile din actualul sezon, a adunat 31 de reuşite în 33 de meciuri!

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și