Închide meniul

Mihai Rotaru, dezvăluiri despre testele antidoping de la FCSB-Craiova 0-0. "Am cerut controale şi de la ANAF" + De ce n-a vrut ca Ivan să fie la naţională

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2021, 10:28

Reclamă
Mihai Rotaru, dezvăluiri despre testele antidoping de la FCSB-Craiova 0-0. "Am cerut controale şi de la ANAF" + De ce n-a vrut ca Ivan să fie la naţională

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Rotaru vrea controale de la ANAD şi ANAF în lupta pentru titlu din Liga 1

Mihai Rotaru susţine că decizia Craiovei nu o vizează în mod special pe FCSB. Oltenii au achitat 6.000 de euro pentru testele antidoping de la finalul derby-ului jucat la Giurgiu. Rotaru spune că se va adresa şi la ANAF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru: "Am cerut control antidoping complet, maxim ce se poate face"

"Noi nu am cerut specific pentru meciul de aseară. Am spus că în cele 12 meciuri (n.r. rămase până la finalul Ligii 1) vom cere antidoping la 4 din ele. E o procedură pe care o cerem la 30% dintre meciuri. Inclusiv am cerut la ANAF să facă controale extra-competiții, dar nu specific la ei.

Mi se pare o procedură normală. Nu știu ce am putea să discutăm în cazul ăsta. Am cerut control antidoping complet, maxim ce se poate face. Nu am cerut special de sânge. Nici nu știam cum se face înainte”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit sport.ro.

Mihai Rotaru: "Andrei Ivan este marele câștig al ultimelor etape"

Mihai Rotaru l-a lăudat pe Andrei Ivan, deşi acesta a irosit mai multe ocazii în meciul cu FCSB. Şeful Craiovei a spus că s-a bucurat pentru că Ivan n-a făcut parte din lotul pentru meciurile naţionalei din preliminariile CM 2022. 

"Andrei Ivan este marele câștig al ultimelor etape. Chiar ne-am dorit să nu îl ia la națională pe el și ceilalți, ca să putem lucra. Mie mi-a plăcut cum am jucat, m-am simțit bine.

Reclamă

Avem un gust amar, pentru că în Armenia aveam și o miză personală. Dacă rămânea 2-1, ar fi fost 'Craiova Romena'. Suntem triști, echipa națională e etalonul suprem în ceea ce înseamnă etalonul suprem din fotbal.

Cred că Andrei Ivan era o soluție fantastică. Ar fi putut să ajute și în bandă, și în atac, dar e decizia selecționerului, el știe mai bine. Nu vrem să punem presiune pe el, nu este genul nostru să facem sugestii pentru selecționer”,  a mai spus Rotaru.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
Vezi toate știrile
Citește și