Închide meniul

Mihai Rotaru, dezvăluiri despre testele antidoping de la FCSB-Craiova 0-0. "Am cerut controale şi de la ANAF" + De ce n-a vrut ca Ivan să fie la naţională

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2021, 10:28

Mihai Rotaru, dezvăluiri despre testele antidoping de la FCSB-Craiova 0-0. "Am cerut controale şi de la ANAF" + De ce n-a vrut ca Ivan să fie la naţională

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Rotaru vrea controale de la ANAD şi ANAF în lupta pentru titlu din Liga 1

Mihai Rotaru susţine că decizia Craiovei nu o vizează în mod special pe FCSB. Oltenii au achitat 6.000 de euro pentru testele antidoping de la finalul derby-ului jucat la Giurgiu. Rotaru spune că se va adresa şi la ANAF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru: "Am cerut control antidoping complet, maxim ce se poate face"

"Noi nu am cerut specific pentru meciul de aseară. Am spus că în cele 12 meciuri (n.r. rămase până la finalul Ligii 1) vom cere antidoping la 4 din ele. E o procedură pe care o cerem la 30% dintre meciuri. Inclusiv am cerut la ANAF să facă controale extra-competiții, dar nu specific la ei.

Mi se pare o procedură normală. Nu știu ce am putea să discutăm în cazul ăsta. Am cerut control antidoping complet, maxim ce se poate face. Nu am cerut special de sânge. Nici nu știam cum se face înainte”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit sport.ro.

Mihai Rotaru: "Andrei Ivan este marele câștig al ultimelor etape"

Mihai Rotaru l-a lăudat pe Andrei Ivan, deşi acesta a irosit mai multe ocazii în meciul cu FCSB. Şeful Craiovei a spus că s-a bucurat pentru că Ivan n-a făcut parte din lotul pentru meciurile naţionalei din preliminariile CM 2022. 

"Andrei Ivan este marele câștig al ultimelor etape. Chiar ne-am dorit să nu îl ia la națională pe el și ceilalți, ca să putem lucra. Mie mi-a plăcut cum am jucat, m-am simțit bine.

Reclamă

Avem un gust amar, pentru că în Armenia aveam și o miză personală. Dacă rămânea 2-1, ar fi fost 'Craiova Romena'. Suntem triști, echipa națională e etalonul suprem în ceea ce înseamnă etalonul suprem din fotbal.

Cred că Andrei Ivan era o soluție fantastică. Ar fi putut să ajute și în bandă, și în atac, dar e decizia selecționerului, el știe mai bine. Nu vrem să punem presiune pe el, nu este genul nostru să facem sugestii pentru selecționer”,  a mai spus Rotaru.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și