Închide meniul

VIDEO | Faza anului în tenis! Cum s-a chinuit să sărute trofeul câştigătorul de la Miami Open. "Primul sărut nu e perfect"

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2021, 9:23

Reclamă
VIDEO | Faza anului în tenis! Cum s-a chinuit să sărute trofeul câştigătorul de la Miami Open. "Primul sărut nu e perfect"

profimediaimages

Hubert Hurkacz a câştigat turneul de la Miami

Hubert Hurkacz l-a învins în finala de la Miami pe italianul în vârstă de 19 ani,  Jannik Sinner. Hurkacz s-a impus în două seturi, cu scorul de 7-6 şi 6-4. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miami Open | Hubert Hurkacz, momente amuzante la festivitatea de premiere

Finala a durat o oră şi 43 de minute. În urma succesului de la Miami, Hubert Hurkacz a urcat pe locul 16 în topul mondial, cea mai bună clasare a sa de până acum.

Polonezul de 24 de ani a oferit un moment care a devenit viral în timpul festivităţii de premiere. "De obicei, primul sărut nu e perfect", a comentat Hubert Hurkacz.

Cine e Hubert Hurkacz

Hubert Hurkacz are 24 de ani şi a devenit profesionist în 2015. La turneele de Grand Slam, cea mai bună performanţă a sa este calificarea în turul al 3-lea de la Wimbledon, în 2019. 

Reclamă

El a cucerit trei trofee în întreaga carieră şi a adunat din premii 3,1 milioane de dolari.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” Vezi toate știrile
Citește și