Închide meniul

VIDEO | Faza anului în tenis! Cum s-a chinuit să sărute trofeul câştigătorul de la Miami Open. "Primul sărut nu e perfect"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2021, 9:23

VIDEO | Faza anului în tenis! Cum s-a chinuit să sărute trofeul câştigătorul de la Miami Open. "Primul sărut nu e perfect"

profimediaimages

Hubert Hurkacz a câştigat turneul de la Miami

Hubert Hurkacz l-a învins în finala de la Miami pe italianul în vârstă de 19 ani,  Jannik Sinner. Hurkacz s-a impus în două seturi, cu scorul de 7-6 şi 6-4. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miami Open | Hubert Hurkacz, momente amuzante la festivitatea de premiere

Finala a durat o oră şi 43 de minute. În urma succesului de la Miami, Hubert Hurkacz a urcat pe locul 16 în topul mondial, cea mai bună clasare a sa de până acum.

Polonezul de 24 de ani a oferit un moment care a devenit viral în timpul festivităţii de premiere. "De obicei, primul sărut nu e perfect", a comentat Hubert Hurkacz.

Cine e Hubert Hurkacz

Hubert Hurkacz are 24 de ani şi a devenit profesionist în 2015. La turneele de Grand Slam, cea mai bună performanţă a sa este calificarea în turul al 3-lea de la Wimbledon, în 2019. 

Reclamă

El a cucerit trei trofee în întreaga carieră şi a adunat din premii 3,1 milioane de dolari.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:33 Exclus din lotul Rapidului, Alexandru Albu a semnat cu o rivală din Liga 1! Transfer total surprinzător 18:13 FotoImagini horror cu Dan Nistor! A fost umplut de sânge de un adversar care l-a lovit cu piciorul în faţă 18:07 „Nu am glumit!” Ion Ţiriac i-a făcut o propunere fabuloasă pentru Mircea Lucescu: „Îi fac şi stadion, avem fonduri!” 17:58 Ioan Andone a dat verdictul după FCSB – Rapid 2-2. Pariul surpriză pe care l-a făcut 17:46 Marton Fucsovics l-a învins pe Mariano Navone şi a câştigat Ţiriac Open 2024 17:15 LIVE VIDEOFamalicao – Portimonense se joacă ACUM în AntenaPLAY. Sporting – Guimaraes (22:30) e meciul zilei în Liga Portugal 17:15 Sepsi – Universitatea Craiova LIVE TEXT (19:00). Costel Gâlcă, la debutul pe banca oltenilor! Echipele de start 17:13 CSM Bucureşti a câştigat Cupa României! Victorie categorică în finala cu Dunărea Brăila 17:10 VIDEOBlackburn – Sheffield Wednesday 1-3, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru portarul gazdelor. QPR – Preston 1-0 16:54 Elena Rybakina a câştigat turneul de la Stuttgart după o finală cu Marta Kostiuk. Al treilea trofeu din 2024 Vezi toate știrile
Citește și