Închide meniul

Ultima dorinţă a lui Gabi Luncă. Cei patru copii i-au promis că vor face totul pentru a o îndeplini

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2021, 13:46 / Actualizat: 19 mai 2022, 16:50

Reclamă
Ultima dorinţă a lui Gabi Luncă. Cei patru copii i-au promis că vor face totul pentru a o îndeplini

Ultima dorinţă a lui Gabi Luncă

Ultima dorinţă a lui Gabi Luncă / captură Spy News

Care a fost ultima dorinţă a lui Gabi Luncă? Artista este plânsă de cei patru copii: fetele Estera, Sara şi Rebecca şi fiul Emanuel. Aceştia vor să-i îndeplinească ultima dorință. Gabi Luncă a cerut să fie înmormântată alături de soțul ei, Ion Onoriu, care a încetat din viață în ianuarie 1998.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima dorinţă a lui Gabi Luncă

“Mama nu a dorit să meargă acolo unde e tata acum, la acel cimitir, aşa că ne-a cerut să-l aducem pe tata lângă ea. Îi vom îndeplini ultima dorinţa, chiar dacă ne va lua ceva timp s-o facem!”, a declarat Estera Onoriu, potrivit impact.ro.

Estera a mai declarat că a fost nevoită să-şi ia adio la telefon de la mama ei. “Pot să vă spun că mama avea o vârstă frumoasă şi că a trăit într-o viaţă cât alţii în zece. Şi bune, dar şi multe rele”, a spus aceasta.

Gabi Luncă va fi înmormântată luni, în cimitirul Dămăroaia, după ritul cultului creştin penticostal, mai scrie sursa citată. Un număr restrâns de persoane este aşteptat la ceremonie din cauza restricţiilor impuse de pandemie.

Gabi Luncă a murit la 83 de ani

Gabi Luncă a murit la scurt timp după ce alte două vedete ale muzicii lăutăreşti, Cornelia Catanga şi Nelu Ploieşteanu, au încetat din viaţă. Cei trei au avut nenumăraţi fani, inclusiv în lumea sportului.

Reclamă

Luncă a fost răpusă de Covid-19, vineri noapte, la vârsta de 83 de ani. Vestea tragică a fost făcută chiar de Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă. „După 23 de ani, din nou împreună! Cântă împreună Celui pe care L-au iubit şi L-au slujit o viaţă întreagă! O să ne revedem”, a fost mesajul lui Rebeca, pe Facebook. Ea a postat şi o poză în care apar Gabi Luncă şi fostul ei soţ, Ion Onoriu, decedat în 1998.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și