Închide meniul

Ultima dorinţă a lui Gabi Luncă. Cei patru copii i-au promis că vor face totul pentru a o îndeplini

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2021, 13:46 / Actualizat: 19 mai 2022, 16:50

Ultima dorinţă a lui Gabi Luncă. Cei patru copii i-au promis că vor face totul pentru a o îndeplini

Ultima dorinţă a lui Gabi Luncă

Care a fost ultima dorinţă a lui Gabi Luncă? Artista este plânsă de cei patru copii: fetele Estera, Sara şi Rebecca şi fiul Emanuel. Aceştia vor să-i îndeplinească ultima dorință. Gabi Luncă a cerut să fie înmormântată alături de soțul ei, Ion Onoriu, care a încetat din viață în ianuarie 1998.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima dorinţă a lui Gabi Luncă

“Mama nu a dorit să meargă acolo unde e tata acum, la acel cimitir, aşa că ne-a cerut să-l aducem pe tata lângă ea. Îi vom îndeplini ultima dorinţa, chiar dacă ne va lua ceva timp s-o facem!”, a declarat Estera Onoriu, potrivit impact.ro.

Estera a mai declarat că a fost nevoită să-şi ia adio la telefon de la mama ei. “Pot să vă spun că mama avea o vârstă frumoasă şi că a trăit într-o viaţă cât alţii în zece. Şi bune, dar şi multe rele”, a spus aceasta.

Reclamă

Gabi Luncă va fi înmormântată luni, în cimitirul Dămăroaia, după ritul cultului creştin penticostal, mai scrie sursa citată. Un număr restrâns de persoane este aşteptat la ceremonie din cauza restricţiilor impuse de pandemie.

Gabi Luncă a murit la 83 de ani

Gabi Luncă a murit la scurt timp după ce alte două vedete ale muzicii lăutăreşti, Cornelia Catanga şi Nelu Ploieşteanu, au încetat din viaţă. Cei trei au avut nenumăraţi fani, inclusiv în lumea sportului.

Reclamă

Luncă a fost răpusă de Covid-19, vineri noapte, la vârsta de 83 de ani. Vestea tragică a fost făcută chiar de Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă. „După 23 de ani, din nou împreună! Cântă împreună Celui pe care L-au iubit şi L-au slujit o viaţă întreagă! O să ne revedem”, a fost mesajul lui Rebeca, pe Facebook. Ea a postat şi o poză în care apar Gabi Luncă şi fostul ei soţ, Ion Onoriu, decedat în 1998.

Reclamă
Pe același subiect
Gabi Luncă
Diverse • 1 mai, 16:50
Gestul uriaş pe care îl va face fiica cea mică a lui Gabi Luncă. "I-am promis cu câteva ore înainte ca dânsa să plece la Domnul. A plâns de fericire"
Gabi Luncă
Diverse • 8 apr., 16:13
Ultima dorinţă a regretatei Gabi Luncă va fi împlinită de fetele ei. Ce vor face cu jumătate de milion de euro din moştenire!
Gabi Luncă
Fotbal • 4 apr., 12:57
Gabi Luncă, înmormântare cu porumbei albi şi covor roşu. Familia regretatei cântăreţe, solicitare inedită la DSP
Gabi Luncă
Diverse • 3 apr., 16:11
"O vom plânge toată viaţa!" Decizia familiei după ce Gabi Luncă a încetat din viaţă. "Am cerut să ne-o dea acasă"
Gabi Lunca
Diverse • 3 apr., 5:25
Gabi Luncă a murit! Mesajul sfâşietor postat de fiica legendarei cântăreţe
Ultimele știri
14:42 Gheorghe Mustaţă a comentat schimbările făcute de Gigi Becali la pauză: „A prins o zi mai proastă Ferguson, a fost neinspirat” 14:37 Adevăratul motiv pentru care David Popovici a refuzat propunerea lui Ion Ţiriac şi nu a plecat în SUA: „Aş fi pierdut asta!” 14:16 FotoImagini fabuloase cu „Fane Bodyguardul”, „sperietoarea” de pe vremuri a lui Gigi Becali. Schimbarea radicală a luptătorului 14:13 Jose Mourinho, „pe făraş” la AS Roma! Clubul din capitala Italiei i-a găsit deja înlocuitor! 13:50 Echipa Saint Tropez a pierdut aseară primul concurent, într-o ediţie de Chefi la cuțite care a fost lider de piaţă 13:15 Lovitură pentru Edi Iordănescu! Florin Tănase e accidentat şi ratează convocarea la dubla cu Belarus şi Andorra 12:51 VideoAndrei Stoica îl distruge pe Badr Hari, înainte de Glory 89 (sâmbătă, ora 20:00, AntenaPLAY): „Ar trebui să se retragă!” 12:49 FotoOctavian Popescu se pregăteşte de nuntă! Gigi Becali i-a făcut deja un cadou de 200.000 de euro: „Nu e vagabond!” 12:46 Câţi ani i-au trebuit patronului de la Inter Miami să îl convingă pe Messi să vină în SUA: „Toată lumea mi-a spus că sunt nebun” 12:21 Presa franceză îl critică pe Istvan Kovacs după delegarea de la Newcastle – PSG! Arbitrul român, numit „călău” Vezi toate știrile
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE