Închide meniul

Fredy Guarin, arestat după ce şi-a agresat părinţii. Fosta vedetă a lui Inter Milano, scoasă din casă de poliţie cu hainele pline de sânge

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2021, 17:23 / Actualizat: 19 mai 2022, 17:36

Reclamă
Fredy Guarin, arestat după ce şi-a agresat părinţii. Fosta vedetă a lui Inter Milano, scoasă din casă de poliţie cu hainele pline de sânge

Fredy Guarin, arestat după ce şi-a agresat părinţii

Fredy Guarin, fost jucător al lui Inter Milano / profimediaimages

Fredy Guarin a fost arestat de poliţişti din casă după ce şi-a agresat părinţii. Incidentul a avut loc la Envigado, un oraş din apropiere de Medellin, scrie The Sun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fredy Guarin, arestat după ce şi-a agresat părinţii

Fredy Guarin, fotbalistul care a marcat în poarta lui CFR Cluj în Europa League, în urmă cu 8 ani, trăieşte clipe de coşmar.

Guarin a fost ridicat de poliţişti din casă după ce şi-a agresat propriii părinţi. Incidentul a avut loc la Envigado, un oraş din apropiere de Medellin, scrie The Sun.

Poliţia a intervenit în urma unui apel telefonic în care a fost anunţat un caz de violenţă domestică.

“Şi-a atacat părinţii, care au cerut ca el să fie ridicat de poliţie”, a declarat generalul Jorge Vargas, director al poliţiei naţionale, potrivit Marca.

Reclamă

Acesta a susţinut că fotbalistul în vârstă de 34 de ani era sub influenţa „unor substanţe”. Clipul cu arestarea lui Guarin a devenit viral pe internet.

Reclamă 4 / 0/3

Fredy Guarin joacă la Millonarios de la începutul acestui an, echipă de la care a cerut să fie învoit câteva zile.

Fotbalistul cu 59 de meciuri în echipa naţională a Columbiei a bifat în cariera sa cluburi precum Boca Juniors, Porto şi Inter Milano.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și