Închide meniul

Fredy Guarin, arestat după ce şi-a agresat părinţii. Fosta vedetă a lui Inter Milano, scoasă din casă de poliţie cu hainele pline de sânge

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 aprilie 2021, 17:23 / Actualizat: 19 mai 2022, 17:36

Fredy Guarin, arestat după ce şi-a agresat părinţii. Fosta vedetă a lui Inter Milano, scoasă din casă de poliţie cu hainele pline de sânge

Fredy Guarin, arestat după ce şi-a agresat părinţii

Fredy Guarin, fost jucător al lui Inter Milano / profimediaimages

Fredy Guarin a fost arestat de poliţişti din casă după ce şi-a agresat părinţii. Incidentul a avut loc la Envigado, un oraş din apropiere de Medellin, scrie The Sun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fredy Guarin, arestat după ce şi-a agresat părinţii

Fredy Guarin, fotbalistul care a marcat în poarta lui CFR Cluj în Europa League, în urmă cu 8 ani, trăieşte clipe de coşmar.

Guarin a fost ridicat de poliţişti din casă după ce şi-a agresat propriii părinţi. Incidentul a avut loc la Envigado, un oraş din apropiere de Medellin, scrie The Sun.

Poliţia a intervenit în urma unui apel telefonic în care a fost anunţat un caz de violenţă domestică.

“Şi-a atacat părinţii, care au cerut ca el să fie ridicat de poliţie”, a declarat generalul Jorge Vargas, director al poliţiei naţionale, potrivit Marca.

Reclamă

Acesta a susţinut că fotbalistul în vârstă de 34 de ani era sub influenţa „unor substanţe”. Clipul cu arestarea lui Guarin a devenit viral pe internet.

Reclamă 4 / 0/3

Fredy Guarin joacă la Millonarios de la începutul acestui an, echipă de la care a cerut să fie învoit câteva zile.

Fotbalistul cu 59 de meciuri în echipa naţională a Columbiei a bifat în cariera sa cluburi precum Boca Juniors, Porto şi Inter Milano.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și