Închide meniul

Anghel Iordănescu a dat verdictul în cazul lui Mirel Rădoi! "Poate pe unii o să-i supere asta". Vedetele care l-au supărat pe "Tata Puiu"

Alexandru Ivan Publicat: 1 aprilie 2021, 18:35

Reclamă
Anghel Iordănescu a dat verdictul în cazul lui Mirel Rădoi! "Poate pe unii o să-i supere asta". Vedetele care l-au supărat pe "Tata Puiu"

profimediaimages

Anghel Iordanescu, despre Mirel Rădoi

Deși România a început dezastruos campania de calificare la CM 2022, Anghel Iordănescu e sigur că Mirel Rădoi poate redresa situația. Îi vede pe tricolori capabili să câștige în Islanda și Macedonia de Nord și să-și ia revanșa cu Armenia, pe Arena Națională. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cred că Mirel trebuie să continue, deși poate pe unii o să-i supere această părere a mea. Am această credință că va putea îndrepta lucrurile. 

Anghel Iordănescu vrea ca Mirel Rădoi să continue la națională

Sunt convins că echipa noastră poate termina pe locul doi. Putem câștiga în Macedonia, în Islanda și putem bate cu siguranță Armenia la București", a spus Anghel Iordănescu, la Digi Sport.

România a pierdut împotriva Armeniei cu două goluri încasate pe final. Tricolorii conduceau cu 2-1, dar apărea a căzut în minutele 87 și 89. Elevii lui Rădoi au pățit-o și cu Macedonia de Nord!

"Rădoi trebuie să rămână, repet. Chiar dacă a făcut greșeli, eu fiind unul dintre oamenii care l-a criticat. Acel joc cu Macedonia (3-2) trebuia să fie un semnal de alarmă pentru el, pentru defensiva noastră din acea partidă”, a mai spus Anghel Iordănescu. 

Reclamă

În calificările pentru CM 2022, România a înscris de 5 ori (al treilea cel mai bun atac din grupa J, la egalitate cu Germania) și a încasat șase goluri (a doua cea mai slabă defesivă din grupa J, la egalitate cu Islanda). 11-16 este golaverajul tricolorilor cu Mirel Rădoi pe bancă, în meciurile oficiale.

Anghel Iordănescu a pus tunurile pe Marin, Pușcaș și Dennis Man

Fostul selecționer i-a criticat dur pe jucătorii lui Rădoi. Țintele principale au fost Răzvan Marin, George Pușcaș și Dennis Man, "vedetele" din lotul României.

„Unii dintre jucători au o lipsă de responsabilitate. Gestul lui Pușcaș (n.r. – cartonașul roșu încasat în minutul 77) a fost unul de copil, de jucător fără cea mai elementară responsabilitate”, s-a plâns Anghel Iordănescu

Reclamă 4 / 0/3

George Pușcaș a făcut un meci dezastruos cu Armenia. A fost inexistent în atac și a fost eliminat în minutul 78, după o intrare criminală la un adversar.

„Nu este normal să pierzi mingea la mijlocul terenului în jumătatea adversă așa cum a făcut-o Man la golul egalizator de 2-2”, a atacat fostul selecționer.

Dennis Man a luat o decizie de neînțeles în careul Armeniei. Starul Parmei și-a bătut joc de o ocazie uriașă.

"E greu de acceptat că Răzvan Marin, la 2-1, iese pe un culoar în viteză maximă în condițiile în care te gândeai că orice pierdere a balonului poate însemna un contraatac și un pericol pentru fundașii centrali ai noștri”, a subliniat Iordănescu Senior. 

Răzvan Marin a făcut un meci modest spre deosebire de ultima lui deplasare în Armenia. În 2016, la debutul pentru echipa națională, Marin înscria într-o victorie categorică a tricolorilor la Erevan, scor 5-1.

România are numai trei puncte după primele trei etape din grupa J şi şi-a redus considerabil şansele de a se califica la turneul final, după o pauză de 24 de ani.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și