Închide meniul

Anghel Iordănescu a dat verdictul în cazul lui Mirel Rădoi! "Poate pe unii o să-i supere asta". Vedetele care l-au supărat pe "Tata Puiu"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 aprilie 2021, 18:35

Anghel Iordănescu a dat verdictul în cazul lui Mirel Rădoi! "Poate pe unii o să-i supere asta". Vedetele care l-au supărat pe "Tata Puiu"

profimediaimages

Anghel Iordanescu, despre Mirel Rădoi

  • Anghel Iordănescu s-a pronunțat
  • Ce a spus despre Mirel Rădoi

Deși România a început dezastruos campania de calificare la CM 2022, Anghel Iordănescu e sigur că Mirel Rădoi poate redresa situația. Îi vede pe tricolori capabili să câștige în Islanda și Macedonia de Nord și să-și ia revanșa cu Armenia, pe Arena Națională. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cred că Mirel trebuie să continue, deși poate pe unii o să-i supere această părere a mea. Am această credință că va putea îndrepta lucrurile. 

Anghel Iordănescu vrea ca Mirel Rădoi să continue la națională

Sunt convins că echipa noastră poate termina pe locul doi. Putem câștiga în Macedonia, în Islanda și putem bate cu siguranță Armenia la București", a spus Anghel Iordănescu, la Digi Sport.

România a pierdut împotriva Armeniei cu două goluri încasate pe final. Tricolorii conduceau cu 2-1, dar apărea a căzut în minutele 87 și 89. Elevii lui Rădoi au pățit-o și cu Macedonia de Nord!

"Rădoi trebuie să rămână, repet. Chiar dacă a făcut greșeli, eu fiind unul dintre oamenii care l-a criticat. Acel joc cu Macedonia (3-2) trebuia să fie un semnal de alarmă pentru el, pentru defensiva noastră din acea partidă”, a mai spus Anghel Iordănescu. 

Reclamă

În calificările pentru CM 2022, România a înscris de 5 ori (al treilea cel mai bun atac din grupa J, la egalitate cu Germania) și a încasat șase goluri (a doua cea mai slabă defesivă din grupa J, la egalitate cu Islanda). 11-16 este golaverajul tricolorilor cu Mirel Rădoi pe bancă, în meciurile oficiale.

Anghel Iordănescu a pus tunurile pe Marin, Pușcaș și Dennis Man

Fostul selecționer i-a criticat dur pe jucătorii lui Rădoi. Țintele principale au fost Răzvan Marin, George Pușcaș și Dennis Man, "vedetele" din lotul României.

„Unii dintre jucători au o lipsă de responsabilitate. Gestul lui Pușcaș (n.r. – cartonașul roșu încasat în minutul 77) a fost unul de copil, de jucător fără cea mai elementară responsabilitate”, s-a plâns Anghel Iordănescu

Reclamă 4 / 0/3

George Pușcaș a făcut un meci dezastruos cu Armenia. A fost inexistent în atac și a fost eliminat în minutul 78, după o intrare criminală la un adversar.

„Nu este normal să pierzi mingea la mijlocul terenului în jumătatea adversă așa cum a făcut-o Man la golul egalizator de 2-2”, a atacat fostul selecționer.

Dennis Man a luat o decizie de neînțeles în careul Armeniei. Starul Parmei și-a bătut joc de o ocazie uriașă.

"E greu de acceptat că Răzvan Marin, la 2-1, iese pe un culoar în viteză maximă în condițiile în care te gândeai că orice pierdere a balonului poate însemna un contraatac și un pericol pentru fundașii centrali ai noștri”, a subliniat Iordănescu Senior. 

Răzvan Marin a făcut un meci modest spre deosebire de ultima lui deplasare în Armenia. În 2016, la debutul pentru echipa națională, Marin înscria într-o victorie categorică a tricolorilor la Erevan, scor 5-1.

România are numai trei puncte după primele trei etape din grupa J şi şi-a redus considerabil şansele de a se califica la turneul final, după o pauză de 24 de ani.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele 17
apr.
23:57
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României
17
apr.
23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
17
apr.
23:20
Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică
17
apr.
22:55
Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros
17
apr.
22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
17
apr.
22:12
Bernadette Szocs – Manyu Wang, LIVE VIDEO (13:00, AntenaPLAY), în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024
17
apr.
22:07
„Finalele se câștigă!” Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României!
17
apr.
21:37
Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff! Ce înseamnă calificarea echipei din Liga a 2-a în finala Cupei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
Serie B • 17 apr., 23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man
Serie A • 16 apr., 19:06
Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia
Tenis • 14 apr., 16:33
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară”
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 14 apr., 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:53
FOTO
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie