Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Eugen Nae, mesaj direct după Armenia – România 3-2. "Eu nu mai ieşeam din casă. Ca fotbalist, ar trebui să îţi fie ruşine!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 aprilie 2021, 7:58

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Eugen Nae, mesaj direct după Armenia – România 3-2. "Eu nu mai ieşeam din casă. Ca fotbalist, ar trebui să îţi fie ruşine!"

Eugen Nae a fost invitatul special de la AS.ro LIVE

AS.ro LIVE

Portarul care evoluat şi pentru Sportul, Astra şi Foresta a dezvăluit că îşi revenea cu greu după fiecare înfrângere înregistrată în carieră. Se aşteaptă ca şi jucătorii lui Mirel Rădoi să sufere pentru eşecul istoric de la Erevan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Nae, mesaj pentru fotbaliştii naţionalei României

"Nu mai ieşeam din casă, pur şi simplu îmi era ruşine. După orice înfrângere…trebuie să simţi asta, să fii născut pentru fotbal. Trebuia să te duci la antrenament, dar te duceai cu coada între picioare, nu cu nasul pe sus. Ca fotbalist aşa ar trebui să te simţi, să îţi fie ruşine!", a declarat Eugen Nae la AS.ro LIVE.

România a suferit prima înfrângere în faţa naţionalei Armeniei. În ultimele patru meciuri directe, tricolorii câştigaseră de fiecare dată fără să primească gol. Mai mult, în 2016 conduceau la scor de neprezentare după numai 11 minute şi s-au impus cu 5-0.

Mirel Rădoi vrea să îşi dea demisia

Rădoi a anunţat că ia în calcul să plece de la conducerea naţionalei. FRF are deja şase variante pentru înlocuirea lui.

"În momentul de faţă îl am. Vreau să încerc să mai treacă o perioadă de timp. E un semnal de alarmă, poate se pot remedia lucrurile. Mi-e greu să vă spun pentru că mă încearcă sentimente ciudate. În momentul de faţă mi-e greu să mă gândesc ce poate urma", a spus Mirel Rădoi la Pro X, după Armenia – România 3-2.

Reclamă

Mirel Rădoi a spus că decizia eventualei demisii nu o va lua la presiunea jucătorilor, în cazul în care aceştia îi vor cere să plece.

"Dacă le transmiteam un astfel de mesaj să fiţi siguri că ajungea şi la dumneavoastră. Nu trebuie să vină jucătorii să îmi spună să renunţ, astfel de decizii iau eu", a mai spus Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și