Închide meniul

VIDEO | L-a imitat pe Budescu! Gol de poveste în grupa României. Un jucător din Liechtenstein a reuşit o "bijuterie" din corner!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 aprilie 2021, 7:08

VIDEO | L-a imitat pe Budescu! Gol de poveste în grupa României. Un jucător din Liechtenstein a reuşit o "bijuterie" din corner!

Captură Twitter

Yanik Frick a înscris un super-gol, din corner

Un tânăr de 22 de ani a înscris direct din corner. Yanik Frick, atacantul lui Energie Cottbus, a marcat cel mai frumos gol al carierei. Portarul "vikingilor" nici nu a ştiut ce l-a lovit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gol din corner în Liechtenstein – Islanda 1-4

Pentru Yanik Frick a fost cel de-al 3-lea gol la prima reprezentativă. De trei ani nu a mai marcat pentru echipele de club. Ultima dată puncta, în Serie C, pentru Pro Piacenza.

Golul lui Frick a fost singurul reuşit de Liechtenstein în această campanie de calificare. În schimb, a scos mingea din poartă de 10 ori şi este pe ultimul loc în grupa J. Împotriva României va juca la începutul lunii septembrie.

Constantin Budescu, gol uluitor marcat din corner

Budescu este românul care s-a specializat în goluri marcate din poziţii imposibile. Reuşitele din corner sunt preferatele lui. 

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
Vezi toate știrile
Citește și