Închide meniul

"Umilinţă!", "Evoluţie patetică", "Ruşine istorică!". Starurile naţionalei Germaniei, făcute praf după eşecul cu Macedonia de Nord!

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 aprilie 2021, 6:10

Reclamă
"Umilinţă!", "Evoluţie patetică", "Ruşine istorică!". Starurile naţionalei Germaniei, făcute praf după eşecul cu Macedonia de Nord!

Profimediaimages

Germania, eşec incredibil cu Macedonia de Nord

A fost primul eşec suferit pe teren propriu, în calificările pentru prezenţa la un CM, din ultimele două decenii. Jurnaliştii au dat de pământ cu cei care au fost umiliţi la Duisburg.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Germania, învinsă de Macedonia de Nord 

"Ce umilinţă! Înfrângere incredibilă cu Macedonia de Nord", au titrat cei de la Bild. Aceştia nu au avut milă de jucătorii reprezentativei care în 2014 devenea campioană mondială.

"A fost o apariţie patetică. Naţionala Germaniei s-a făcut de râs, la Duisburg, cu Macedonia de Nord. Da, Macedonia de Nord!

Ultimul meci înaintea Campionatului European, din luna vară, a devenit o ruşine istorică. Joachim Low a anunţat că va pleca la finalul turneului final. După ceea ce am văzut miercuri seară, pare cea mai bună variantă!", au continuat jurnaliştii.

Reclamă

Selecţionerul Germaniei a părut extrem de enervat la conferinţa de presă. Şi-a manifestat public frustrarea după înfrângerea cu Macedoania de Nord.

"Dezamăgirea este uriaşă. Am părut obosiţi. Nu am avut prospeţime şi am făcut multe greşeli. Am ratat mult în ultimele meciuri, astăzi am fost din nou ezitanţi. Nu există o formulă magică pentru a câştiga", a reacţionat Joachim Low.

Eşecul suferit de nemţi a venit la trei zile după succesul la limită pe Arena Naţională. Gnabry a deschis scorul în minutul 16 dar, pe final, tricolorii au avut şanse uriaşe de a restabili egalitatea.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și