Închide meniul

România – Germania 0-1 | Ionuţ Lupescu, şocat de nivelul echipei naţionale. "Nu a existat niciodată o diferenţă atât de mare!"

Antena Sport Publicat: 29 martie 2021, 17:08

Reclamă
România – Germania 0-1 | Ionuţ Lupescu, şocat de nivelul echipei naţionale. "Nu a existat niciodată o diferenţă atât de mare!"

profimediaimages

Ionuţ Lupescu a rămas şocat de diferenţa de valoare din România şi Germania

Ionuţ Lupescu nu a fost deranjat de eşecul României, ci de diferenţa uriaşă de valoare din meciul de aseară, în care Niţă a fost cel mai bun de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Lupescu: "Nici nu mai conteză rezultatul"

Fost jucător al Generaţiei de Aur, care a ajuns în sferturile de finală ale CM 1994, Lupescu spune că niciodată nu a fost o diferenţă atât de mare între români şi adversarii lor în competiţiile internaţionale.

"Nici nu mai conteză rezultatul. Ce mă frapează pe mine e atunci când văd că tot ne plângem că forurile internaționale creează alte competiții, cum ar fi Conference League. Ne speriem când vedem că doar unele ligi vor avea acces la unele competiții.

Dar, când vezi diferența de ieri de gândire și de valoare dintre cele două echipe, stau și mă gândesc cât de departe au ajuns ei și unde am rămas noi. Te uiți și nu-ți vine să crezi că există o diferență atât de mare. 

Eram copil, vedeam Craiova lui Balaci, apoi Dinamo și Steaua. Nu am văzut niciodată o diferență mare între unii și alții. Nu era această diferență cum a fost cea din meciul România – Germania. Asta mă frapează. Nu-ţi vine să crezi că e o aşa de mare diferenţă! Dacă iei toate generaţiile, nu cred că a mai existat vreodată o diferenţă atât de mare", a spus Lupescu la Digi Sport.

Reclamă

Ionuţ Lupescu, meciul în care s-a simţit umilit în tricoul echipei naţionale

Ionuţ Lupescu a recunoscut totuşi că şi generaţia lui a trecut prin momente dificile. El şi-a adus aminte de un meci jucat de România cu Franţa, în 1994, încheiat la egalitate, 0-0.

"N-am putut să trecem jumătatea terenului. M-am simţit umilit, pentru că n-am putut să facem faţă", a povestit Lupescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei Vezi toate știrile
Citește și