Închide meniul

România – Germania 0-1 | Ionuţ Lupescu, şocat de nivelul echipei naţionale. "Nu a existat niciodată o diferenţă atât de mare!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 martie 2021, 17:08

România – Germania 0-1 | Ionuţ Lupescu, şocat de nivelul echipei naţionale. "Nu a existat niciodată o diferenţă atât de mare!"

profimediaimages

Ionuţ Lupescu a rămas şocat de diferenţa de valoare din România şi Germania

Ionuţ Lupescu nu a fost deranjat de eşecul României, ci de diferenţa uriaşă de valoare din meciul de aseară, în care Niţă a fost cel mai bun de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Lupescu: "Nici nu mai conteză rezultatul"

Fost jucător al Generaţiei de Aur, care a ajuns în sferturile de finală ale CM 1994, Lupescu spune că niciodată nu a fost o diferenţă atât de mare între români şi adversarii lor în competiţiile internaţionale.

"Nici nu mai conteză rezultatul. Ce mă frapează pe mine e atunci când văd că tot ne plângem că forurile internaționale creează alte competiții, cum ar fi Conference League. Ne speriem când vedem că doar unele ligi vor avea acces la unele competiții.

Dar, când vezi diferența de ieri de gândire și de valoare dintre cele două echipe, stau și mă gândesc cât de departe au ajuns ei și unde am rămas noi. Te uiți și nu-ți vine să crezi că există o diferență atât de mare. 

Eram copil, vedeam Craiova lui Balaci, apoi Dinamo și Steaua. Nu am văzut niciodată o diferență mare între unii și alții. Nu era această diferență cum a fost cea din meciul România – Germania. Asta mă frapează. Nu-ţi vine să crezi că e o aşa de mare diferenţă! Dacă iei toate generaţiile, nu cred că a mai existat vreodată o diferenţă atât de mare", a spus Lupescu la Digi Sport.

Reclamă

Ionuţ Lupescu, meciul în care s-a simţit umilit în tricoul echipei naţionale

Ionuţ Lupescu a recunoscut totuşi că şi generaţia lui a trecut prin momente dificile. El şi-a adus aminte de un meci jucat de România cu Franţa, în 1994, încheiat la egalitate, 0-0.

"N-am putut să trecem jumătatea terenului. M-am simţit umilit, pentru că n-am putut să facem faţă", a povestit Lupescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și