Închide meniul

Radu Drăguşin semnează un contract fabulos. "Cu siguranţă va deveni milionar". Anunţul extraordinar făcut de impresarul românului

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 martie 2021, 10:43

Reclamă
Radu Drăguşin semnează un contract fabulos. "Cu siguranţă va deveni milionar". Anunţul extraordinar făcut de impresarul românului

Profimediaimages

Radu Drăguşin, convins să rămână la Torino

Impresarul românului a dezvăluit că s-a ajuns un acord cu conducătorii lui Juventus. Pentru a juca în continuare alături de Cristiano Ronaldo, Drăguşin refuză ofertele primite din Premier League şi Bundesliga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin va semna un nou contract cu Juventus

"Probabil că semnează cu Juventus. În mare parte, da, semnează! E un jucător crescut de Juventus, de la 16 la 19 ani, s-a obișnuit, îl cunoaște lumea. Poate nu te acomodezi în alt campionat. Poți oricând să pleci de la Juventus la RB Leipzig sau Crystal Palace. Invers e mai greu. 

El nu era luat în calcul acum pentru echipa mare. Dar a fost o conjunctură și a jucat. Dacă va semna, va fi jucătorul primei echipe și se vor baza pe el. Va juca mult mai mult. El nu a jucat multe meciuri pentru că nu a semnat. L-au băgat două partide ca să zică «Uite, noi vrem. Dar ce să-l băgăm și voi nu semnați? Trebuie să ajungem la un acord»", a declarat Florin Manea la GSP.

Va fi o adevărată lovitură financiară pentru tânărul care a câştigat deja un trofeu alături de Bătrâna Doamnă. Drăguşin a triumfat cu Juventus Supercupa Italiei. Bianconerii i-au propus un contract valabil pe cinci sezoane şi ar putea primi, anual, un salariu de până la un milion de euro!

"În mare, am ajuns la un acord cu Juventus. Câți bani câștigă impresarii? Mulți bani, mulți! Drăgușin continuă la Juventus, la o echipă din primele 10 din lume. Are un contract foarte bun pentru vârsta lui, iar noi vom încasa foarte bine!

Reclamă

Poate (n.r- întrebat dacă va deveni milionar). Cu siguranță că el va deveni milionar. Nu pot deveni eu milionar, iar el nu. Nu-i va lua mințile. Salariul este structurat foarte bine. Are niște borne de atins pentru a ajunge la acea sumă. Dar vorbim de bani mulți", a spus impresarul lui Drăguşin.

Radu Drăguşin nu a jucat încă niciun minut la turneul final. A fost ţinut pe bancă atât în meciul cu Olanda U21, cât şi în victoria cu Ungaria U21. Poate fi titularizat în confruntarea decisivă, cu Germania U21.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și