Închide meniul

UPDATE | Scandal uriaş în fotbalul românesc! Un club din Liga 2 a încercat să mituiască un arbitru. Cel care a oferit banii a fost prins în flagrant

Antena Sport Publicat: 27 martie 2021, 16:01

Reclamă
UPDATE | Scandal uriaş în fotbalul românesc! Un club din Liga 2 a încercat să mituiască un arbitru. Cel care a oferit banii a fost prins în flagrant

profimediaimages

Un club din Liga 2 a încercat să mituiască un arbitru

UPDATE: Petrolul este echipa care a încercat să mituască un arbitru. Unul dintre oficiali a fost prins în flagrant. Totul s-a petrecut înaintea meciului cu CS Mioveni, pierdut de ploieşteni cu 1-0 pe propriul teren, scrie prosport, care citează surse din Parchet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştirea iniţială

Apropiatul clubului din Liga 2 a oferit între 4.000 şi 6.000 de euro, scrie digisport.

Tentativă de mituire a unui arbitru în Liga 2

Cel care a oferit banii a fost prins în flagrant. Clubul implicat în scandal s-ar afla în afara locurilor de play-off, iar prin mita oferită se încerca încurcarea uneia dintre primele şase clasate în Liga 2.

DGA și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au organizat flagrantul, mai scrie sursa citată. Cazul a semnalat iniţial la Departamentul de Integritate al Federaţiei.

Reclamă

Numele implicate au rămas confidențiale, pentru ca cercetările să continue. Cel care o oferit mită a fost dus la audieri şi ar putea fi arestare preventivă.

Nu mai puţin de 11 echipe luptă pentru cele 6 locuri care duc în play-off, cu o singură etapă rămasă de jucat, mâine de la 15:00.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și