Închide meniul

UPDATE | Scandal uriaş în fotbalul românesc! Un club din Liga 2 a încercat să mituiască un arbitru. Cel care a oferit banii a fost prins în flagrant

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 martie 2021, 16:01

UPDATE | Scandal uriaş în fotbalul românesc! Un club din Liga 2 a încercat să mituiască un arbitru. Cel care a oferit banii a fost prins în flagrant

profimediaimages

Un club din Liga 2 a încercat să mituiască un arbitru

UPDATE: Petrolul este echipa care a încercat să mituască un arbitru. Unul dintre oficiali a fost prins în flagrant. Totul s-a petrecut înaintea meciului cu CS Mioveni, pierdut de ploieşteni cu 1-0 pe propriul teren, scrie prosport, care citează surse din Parchet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştirea iniţială

Apropiatul clubului din Liga 2 a oferit între 4.000 şi 6.000 de euro, scrie digisport.

Tentativă de mituire a unui arbitru în Liga 2

Cel care a oferit banii a fost prins în flagrant. Clubul implicat în scandal s-ar afla în afara locurilor de play-off, iar prin mita oferită se încerca încurcarea uneia dintre primele şase clasate în Liga 2.

DGA și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au organizat flagrantul, mai scrie sursa citată. Cazul a semnalat iniţial la Departamentul de Integritate al Federaţiei.

Reclamă

Numele implicate au rămas confidențiale, pentru ca cercetările să continue. Cel care o oferit mită a fost dus la audieri şi ar putea fi arestare preventivă.

Nu mai puţin de 11 echipe luptă pentru cele 6 locuri care duc în play-off, cu o singură etapă rămasă de jucat, mâine de la 15:00.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și