Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Veşti excelente înainte de România – Macedonia de Nord. Test negativ pentru Mirel Rădoi. Ce trebuie să se întâmple pentru a sta pe bancă!

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 martie 2021, 10:06

Reclamă
TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Veşti excelente înainte de România – Macedonia de Nord. Test negativ pentru Mirel Rădoi. Ce trebuie să se întâmple pentru a sta pe bancă!

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Mirel Rădoi, testat negativ înaintea meciului cu Macedonia de Nord

Aflat în izolare după ce a fost depistat cu Covid-19, selecţionerul României s-ar putea alătura lotului în timp record. Rădoi are nevoie de două teste negative pentru a ieşi din casă, iar unul dintre aceste l-a primit deja!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, testat negativ înaintea meciului România – Macedonia de Nord

"Deocamdată nu are niciun răspuns, așteptăm să vedem ce va fi. Primul test e negativ, dar trebuie să fie confirmat de cel de-al doilea, adică de cel din această dimineață. O să-l sun, să văd cum e, o să stau de vorbă cu el.

Să vedem, așteptăm toți răspunsurile celor care sunt în drept să o facă. Practic, cu două ore înainte de joc trebuie să fie, ăsta e protocolul UEFA. Nu ești obligat să anunți echipa sau staff-ul înainte de acest termen", a declarat Stoichiță, la Pro X.

Rădoi a mai făcut un test în această dimineaţă şi, dacă şi acesta va fi negativ, se poate alătura lotului echipei naţionale. În caz contrar, "secundul" Nicolae Dică îi va antrena pe tricolori.

Strategia lui Mirel Rădoi pentru duelul cu Macedonia de Nord

Mirel Rădoi și-a stabilit strategia pentru cele trei jocuri, fiecare va fi abordat într-o manieră diferită. Selecționerul vrea să ducă România la Mondial, pentru prima dată în acest mileniu, iar pentru asta trebuie să fim toți pentru România.

Reclamă

Din informațiile AS.ro, se pare ca selecționerul a pregătit doua sisteme de joc: 4-2-3-1 și 3-4-3, pe care le va folosi în funcție de adversar. În primele trei meciuri, România va juca împotriva celor din Macedonia de Nord, Germania și Armenia.

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Programul României la debutul în preliminariile CM 2022

25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)
28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
31 martie: Armenia – România, ora 19:00

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și