Închide meniul

VIDEO. Nicolae Stanciu a marcat din nou pentru Slavia Praga! Românul are 8 reuşite în ultimele 6 meciuri. "Suntem norocoşi că joacă în Cehia"

Antena Sport Publicat: 21 martie 2021, 18:07

Reclamă
VIDEO. Nicolae Stanciu a marcat din nou pentru Slavia Praga! Românul are 8 reuşite în ultimele 6 meciuri. "Suntem norocoşi că joacă în Cehia"

profimediaimages

Nicolae Stanciu, al 8-lea gol în ultimele 6 meciuri pentru Slavia Praga

Nicolae Stanciu are o formă impresionantă înaintea meciurilor echipei naţionale din preliminariile CM 2022. Mijlocaşul Slaviei Praga a marcat din penalty contra lui FC Opava. Stanciu s-a enervat în timpul execuţiei. A vrut să paseze unui coleg, dar arbitrul a dictat repetarea, unde Stanciu nu s-a mai complicat şi a tras direct la poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

INTRATI AICI PENTRU A VEDEA GOLUL LUI STANCIU

Nicolae Stanciu, şase goluri în ultimele opt meciuri

Nicolae Stanciu a dus scorul la 2-0 în minutul 54 şi a fost înlocuit în minutul 68. Românul a ajuns la şase goluri în ultimele opt meciuri.

Seria de excepţie a început în campionat, cu dubla contra lui Slovacko şi cu reuşita contra lui Banik Ostrava. Au urmat golul cu Rangers, din turul optimilor Europa League, şi încă o dublă, cu Mlada Bolselav, înainte să puncteze şi în returul de pe terenul lui Rangers.

Stanciu este unul dintre favoriţii antrenorului Slaviei. "A arătat că este un jucător excepțional în liga cehă, ar trebui să apreciem cu toții că un asemenea jucător este aici", a spus Jindrich Trpisovsky, în urmă cu o săptămână, pentru isport.

Reclamă

Nicolae Stanciu, dorit alături de Ianis Hagi de fanii lui Rangers

Nicolae Stanciu i-a impresionat şi pe fanii lui Rangers, care vor să-l vadă alături de Ianis Hagi în sezonul viitor, după ce vedeta Slaviei a făcut show în dubla contra scoţienilor din optimile Europa League.

"Nicolae Stanciu a atras cu siguranță toate privirile, în special cu execuţia de la lovitura liberă. Rangers a suferit dintotdeauna în a avea un decar veritabil. Rangers are nevoie de un playmaker, unul care poate inventa ceva din nimic, iar Stanciu ar putea fi fotbalistul perfect pentru echipă.

Stanciu se află într-o formă excelentă în acest sezon şi a contribuit la 18 goluri în doar 32 de meciuri. El a înscris 12 goluri și a creat alte 6", au scris jurnaliștii britanici.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Stanciu, mesaj contra rasismului

Nicolae Stanciu a fost printre protagoniştii clipului creat de Slavia Praga. Acesta a fost postat de clubul ceh cu ocazia Zilei internaţionale pentru eliminarea discriminării rasiale.

Căpitanul Jan Boril a transmis că "orice formă de rasism este inacceptabilă" şi a subliniat că în echipa sunt jucători din 11 ţări şi de pe 3 continente. Stanciu a fost printre cei care au lansat apoi îndemnul: "Spune nu rasismului".

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și