Închide meniul

VIDEO. Nicolae Stanciu a marcat din nou pentru Slavia Praga! Românul are 8 reuşite în ultimele 6 meciuri. "Suntem norocoşi că joacă în Cehia"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 martie 2021, 18:07

VIDEO. Nicolae Stanciu a marcat din nou pentru Slavia Praga! Românul are 8 reuşite în ultimele 6 meciuri. "Suntem norocoşi că joacă în Cehia"

profimediaimages

Nicolae Stanciu, al 8-lea gol în ultimele 6 meciuri pentru Slavia Praga

Nicolae Stanciu are o formă impresionantă înaintea meciurilor echipei naţionale din preliminariile CM 2022. Mijlocaşul Slaviei Praga a marcat din penalty contra lui FC Opava. Stanciu s-a enervat în timpul execuţiei. A vrut să paseze unui coleg, dar arbitrul a dictat repetarea, unde Stanciu nu s-a mai complicat şi a tras direct la poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

INTRATI AICI PENTRU A VEDEA GOLUL LUI STANCIU

Nicolae Stanciu, şase goluri în ultimele opt meciuri

Nicolae Stanciu a dus scorul la 2-0 în minutul 54 şi a fost înlocuit în minutul 68. Românul a ajuns la şase goluri în ultimele opt meciuri.

Seria de excepţie a început în campionat, cu dubla contra lui Slovacko şi cu reuşita contra lui Banik Ostrava. Au urmat golul cu Rangers, din turul optimilor Europa League, şi încă o dublă, cu Mlada Bolselav, înainte să puncteze şi în returul de pe terenul lui Rangers.

Stanciu este unul dintre favoriţii antrenorului Slaviei. "A arătat că este un jucător excepțional în liga cehă, ar trebui să apreciem cu toții că un asemenea jucător este aici", a spus Jindrich Trpisovsky, în urmă cu o săptămână, pentru isport.

Reclamă

Nicolae Stanciu, dorit alături de Ianis Hagi de fanii lui Rangers

Nicolae Stanciu i-a impresionat şi pe fanii lui Rangers, care vor să-l vadă alături de Ianis Hagi în sezonul viitor, după ce vedeta Slaviei a făcut show în dubla contra scoţienilor din optimile Europa League.

"Nicolae Stanciu a atras cu siguranță toate privirile, în special cu execuţia de la lovitura liberă. Rangers a suferit dintotdeauna în a avea un decar veritabil. Rangers are nevoie de un playmaker, unul care poate inventa ceva din nimic, iar Stanciu ar putea fi fotbalistul perfect pentru echipă.

Stanciu se află într-o formă excelentă în acest sezon şi a contribuit la 18 goluri în doar 32 de meciuri. El a înscris 12 goluri și a creat alte 6", au scris jurnaliștii britanici.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Stanciu, mesaj contra rasismului

Nicolae Stanciu a fost printre protagoniştii clipului creat de Slavia Praga. Acesta a fost postat de clubul ceh cu ocazia Zilei internaţionale pentru eliminarea discriminării rasiale.

Căpitanul Jan Boril a transmis că "orice formă de rasism este inacceptabilă" şi a subliniat că în echipa sunt jucători din 11 ţări şi de pe 3 continente. Stanciu a fost printre cei care au lansat apoi îndemnul: "Spune nu rasismului".

Recomandări
  • Nicolae Stanciu a marcat pentru Slavia
  • Românul a transformat un penalty

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și