Închide meniul

Mircea Lucescu, victima atacurilor rasiste în Ucraina. Ce i-au transmis fanii lui Dinamo Kiev

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 martie 2021, 6:17

Mircea Lucescu, victima atacurilor rasiste în Ucraina. Ce i-au transmis fanii lui Dinamo Kiev

profimediaimages

Mircea Lucescu, victima unui atac rasist din partea fanilor lui Dinamo Kiev

Mircea Lucescu este aproape să termine primul sezon ca antrenor al lui Dinamo Kiev, dar nu scapă de contestările unei părţi a galeriei. Ultraşii din Capitala Ucrainei îi cer să plece la fiecare meci, dar au trecut şi la atacuri rasiste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu, victima unui atac rasist: "Fără ţigani, vă rugăm!"

"Fără ţigani, vă rugăm!", a fost mesajul afişat pe mai multe bannere. Incidentul a avut loc la meciul tur din optimile Europa League, contra lui Villarreal. Oficialii UEFA şi clubul ucrainean au rămas fără reacţie.

În ciuda problemelor pe care le întâmpină, Lucescu nu are de gând să plece de la Kiev. După eliminarea din Europa League, el le-a promis suporterilor că echipa va arăta mult mai bine.

"Avem jucători tineri și fără multă experiență. Deși nu am ajuns în sferturi, am sesizat câteva lucruri pozitive. Anul ăsta n-am mers mai departe, însă sezonul următor va fi diferit", a spus Lucescu, la finalul returului cu Villarreal, încheiat cu acelaşi scor, 0-2.

Reclamă

Mircea Lucescu a calificat-o pe Dinamo Kiev după patru ani în grupele Champions League, iar în campionat e pe primul loc, la patru puncte în faţa lui Şahtior. 
Dinamo n-a mai luat titlul de cinci ani, atunci când Mircea Lucescu era pe banca marii rivale din Doneţk.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” Vezi toate știrile
Citește și