Închide meniul

Mircea Lucescu, victima atacurilor rasiste în Ucraina. Ce i-au transmis fanii lui Dinamo Kiev

Antena Sport Publicat: 20 martie 2021, 6:17

Reclamă
Mircea Lucescu, victima atacurilor rasiste în Ucraina. Ce i-au transmis fanii lui Dinamo Kiev

profimediaimages

Mircea Lucescu, victima unui atac rasist din partea fanilor lui Dinamo Kiev

Mircea Lucescu este aproape să termine primul sezon ca antrenor al lui Dinamo Kiev, dar nu scapă de contestările unei părţi a galeriei. Ultraşii din Capitala Ucrainei îi cer să plece la fiecare meci, dar au trecut şi la atacuri rasiste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu, victima unui atac rasist: "Fără ţigani, vă rugăm!"

"Fără ţigani, vă rugăm!", a fost mesajul afişat pe mai multe bannere. Incidentul a avut loc la meciul tur din optimile Europa League, contra lui Villarreal. Oficialii UEFA şi clubul ucrainean au rămas fără reacţie.

În ciuda problemelor pe care le întâmpină, Lucescu nu are de gând să plece de la Kiev. După eliminarea din Europa League, el le-a promis suporterilor că echipa va arăta mult mai bine.

"Avem jucători tineri și fără multă experiență. Deși nu am ajuns în sferturi, am sesizat câteva lucruri pozitive. Anul ăsta n-am mers mai departe, însă sezonul următor va fi diferit", a spus Lucescu, la finalul returului cu Villarreal, încheiat cu acelaşi scor, 0-2.

Reclamă
Reclamă 4

Mircea Lucescu a calificat-o pe Dinamo Kiev după patru ani în grupele Champions League, iar în campionat e pe primul loc, la patru puncte în faţa lui Şahtior. 
Dinamo n-a mai luat titlul de cinci ani, atunci când Mircea Lucescu era pe banca marii rivale din Doneţk.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:04

Marius Ştefănescu a răspuns acuzaţiilor făcute de Dan Şucu. I-a dat replica după transferul la FCSB: „Răutăţi! E urât!”

9:33

Brazilia – Costa Rica 0-0. Debut ratat de Selecao la Copa America

9:27

Luciano Spalletti, după ce Italia a egalat Croaţia în al optulea minut al prelungirilor: „Am meritat calificarea”

8:51

Gigi Becali i-a dat de gol pe şefii FRF! Ce primă au primit tricolorii la EURO 2024: „Atât a luat fiecare jucător!”

8:40

Gest incredibil făcut de slovaci înainte de meciul decisiv cu România: au chemat bucătarul la conferinţa de presă

8:25

Andrei Raţiu, aproape de un transfer uriaş! Cele două echipe care se luptă pentru semnătura titularului României de la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și