Închide meniul

EXCLUSIV | Radu Drăguşin, pregătit să scrie istorie la România U21. Motivul pentru care nu a mai jucat la Juventus şi de ce ar putea rata viitoare convocări

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 martie 2021, 16:24

Reclamă
EXCLUSIV | Radu Drăguşin, pregătit să scrie istorie la România U21. Motivul pentru care nu a mai jucat la Juventus şi de ce ar putea rata viitoare convocări

Profimediaimages

Radu Drăguşin a fost "taxat" de Andrea Pirlo

Bianconerii încearcă să îl convingă pe Drăguşin să semneze prelungirea contractului. I-au propus o înţelegere valabilă pe cinci ani, dar românul nu s-a grăbit să o parafeze. Newcastle şi Wolfsburg  sunt ultimele echipe care şi-au manifestat interesul să îl transfere pe tânărul jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Manea: "Radu Drăguşin nu a jucat la Juventus pentru că nu şi-a prelungit contractul"

Impresarul internaţionalului de tineret a anunţat că Andrea Pirlo l-a lăsat pe bancă tocmai pentru a-l convinge să semneze cât mai repede cu Juventus.

"El este foarte concentrat, sunt 100% sigur că va performa la un nivel înalt. E greu să îi mai spun să aibă încredere, atât timp cât el se antrenează zi de zi cu Cristiano Ronaldo, Dybala şi cu alţi jucători mari. Cred că Juventus e între primele cinci cluburi din lume.

I-am spus să îşi facă jocul lui, nu e nimic special. Eu cred că el deja se transformă într-un jucător matur, care uşor-uşor prinde experienţă, având în vedere campionii cu care se antrenează.

Acum, în ultima perioadă, nu a jucat la Juventus, una dintre cauze fiind că nu şi-a prelungit contractul. Dar sperăm ca, în curând, să putem să vorbim despre acest lucru", a declarat Florin Manea pentru AS.ro

Reclamă

Dacă va continua în tricoul campioanei Italiei, Drăguşin riscă să nu poată veni la toate acţiunile echipei naţionale.

"Nu se gândeşte la semnătură, ştie că e reprezentat bine, că avem grijă ca totul să fie în ordine. Dacă vine la naţională, se va gândi numai aici.

E frumos să aibă o performanţă la România U21, dar ţelul oricărui jucător este să ajungă la naţionala mare. Normal, să reprezinte România la orice nivel. Chiar am fost uimit de disponibilitatea lui de a veni la naţională indiferent unde îl cheamă…că e U19, că e U21.

Reclamă 4 / 0/3

El este tot timpul dispus să vină. Dacă va semna cu Juventus, sau cu altă echipă, nu cred că va mai fi lăsat decât la datele oficiale ale FIFA", a declarat agentul fundaşului român.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și