Închide meniul

EXCLUSIV | Radu Drăguşin, pregătit să scrie istorie la România U21. Motivul pentru care nu a mai jucat la Juventus şi de ce ar putea rata viitoare convocări

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 martie 2021, 16:24

EXCLUSIV | Radu Drăguşin, pregătit să scrie istorie la România U21. Motivul pentru care nu a mai jucat la Juventus şi de ce ar putea rata viitoare convocări

Profimediaimages

Radu Drăguşin a fost "taxat" de Andrea Pirlo

  • Radu Drăguşin, convocat la naţionala de tineret
  • Românul, ofertat de granzii Europei

Bianconerii încearcă să îl convingă pe Drăguşin să semneze prelungirea contractului. I-au propus o înţelegere valabilă pe cinci ani, dar românul nu s-a grăbit să o parafeze. Newcastle şi Wolfsburg  sunt ultimele echipe care şi-au manifestat interesul să îl transfere pe tânărul jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Manea: "Radu Drăguşin nu a jucat la Juventus pentru că nu şi-a prelungit contractul"

Impresarul internaţionalului de tineret a anunţat că Andrea Pirlo l-a lăsat pe bancă tocmai pentru a-l convinge să semneze cât mai repede cu Juventus.

"El este foarte concentrat, sunt 100% sigur că va performa la un nivel înalt. E greu să îi mai spun să aibă încredere, atât timp cât el se antrenează zi de zi cu Cristiano Ronaldo, Dybala şi cu alţi jucători mari. Cred că Juventus e între primele cinci cluburi din lume.

Reclamă

I-am spus să îşi facă jocul lui, nu e nimic special. Eu cred că el deja se transformă într-un jucător matur, care uşor-uşor prinde experienţă, având în vedere campionii cu care se antrenează.

Acum, în ultima perioadă, nu a jucat la Juventus, una dintre cauze fiind că nu şi-a prelungit contractul. Dar sperăm ca, în curând, să putem să vorbim despre acest lucru", a declarat Florin Manea pentru AS.ro

Reclamă

Dacă va continua în tricoul campioanei Italiei, Drăguşin riscă să nu poată veni la toate acţiunile echipei naţionale.

"Nu se gândeşte la semnătură, ştie că e reprezentat bine, că avem grijă ca totul să fie în ordine. Dacă vine la naţională, se va gândi numai aici.

E frumos să aibă o performanţă la România U21, dar ţelul oricărui jucător este să ajungă la naţionala mare. Normal, să reprezinte România la orice nivel. Chiar am fost uimit de disponibilitatea lui de a veni la naţională indiferent unde îl cheamă…că e U19, că e U21.

Reclamă 4 / 0/3

El este tot timpul dispus să vină. Dacă va semna cu Juventus, sau cu altă echipă, nu cred că va mai fi lăsat decât la datele oficiale ale FIFA", a declarat agentul fundaşului român.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:05
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!”
Curg ofertele pentru Denis Drăguş
Fotbal extern • 27 mart., 16:27
Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!”
Columbia - România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori
AntenaPLAY • 26 mart., 23:15
Columbia – România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21
Echipa naţională • 26 mart., 16:54
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21! „Eroul” naţionalei, copleşit de emoţii: „Mi-a marcat cariera!”
AntenaPLAY • 26 mart., 15:50
Ciprian Marica a spus cum ar arăta lotul României la EURO dacă ar fi el selecţioner! Ce a declarat despre Ianis Hagi şi Drăguşin!